Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η βάφτιση της ανιψιάς της στην Τήνο - Οι γιοι της την πέρασαν στο ύψος
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η βάφτιση της ανιψιάς της στην Τήνο - Οι γιοι της την πέρασαν στο ύψος

Στην Τήνο βρέθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τους δύο γιους της για τη βάφτιση της ανιψιάς της, κόρη της αδελφής της!

Η λαμπερή βάφτιση έγινε σήμερα, Σάββατο 28 Μάη και η θεία έχει ξετρελαθεί με την τρισχαριτωμένη ανιψιά της και δεν δίστασε να «βομβαρδίσει» τον προσωπικό της λογαριασμό με υπέροχα στιγμιότυπα!

Η ηθοποιός συνοδευόμενη από τους δύο γιους της, Διονύση και Φίλιππο, βρέθηκε στην Παναγία της Τήνου και στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Πάντα φωτισμένη και ευλογημένη Κατερίνα-Μαρία. Η Παναγία να είναι πάντα δίπλα σου. Σ’ αγαπώ»!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν ανήρτησε μόνο την υπέροχη ανιψιά της, αλλά και τους δύο της γιους που έχουν μεγαλώσει και την περνάνε στο ύψος.

Να σας θυμίσουμε ότι η Ντορέττα είχε μιλήσει στο Πρωινό για την ανιψιά της και την αδερφή της που μεγαλώνει μόνη της το παιδί: «Έχω τρελαθεί με την ανιψούλα μου, της αδερφής μου το παιδάκι. Είναι μια τρέλα και είναι κι ένα καταπληκτικό μωράκι, την αγαπάω… δεν μπορώ να το περιγράψω, χαίρομαι πολύ που είμαι θεία», είπε και συνέχισε: «Η αδερφή μου το ήθελε πάρα πολύ και το προσπαθούσε καιρό, ο κύρος Παράσχος έκανε το θαύμα του. Η αδερφή μου μένει μόνη της αλλά είμαστε συνέχεια μαζί. Τα παιδί το μεγαλώνει μόνη της, το έκανε μόνη της. Ήθελε πολύ να γίνει μαμά. Ήταν μια ιδιαίτερη απόφαση και είμαι πολύ περήφανη για την αδερφή μου. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα»!

Δείτε στιγμιότυπα από τη βάφτιση παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved