Δέσποινα Βανδή: Η νέα φωτογραφία με την κόρη της, Μελίνα- Έχει μεγαλώσει και είναι μια κούκλα!
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Η νέα φωτογραφία με την κόρη της, Μελίνα- Έχει μεγαλώσει και είναι μια κούκλα!

Η Δέσποινα Βανδή είναι μια πολύ τρυφερή μανούλα και προσπαθεί να μην λείπει λεπτό από το πλευρό της κόρης της, Μελίνας, στην οποία και έχει πολύ μεγάλη αδυναμία. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες του μουσικού κοινού, με φανατικό fan club που την ακολουθεί τα τελευταία χρόνια και την στηρίζει σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Αυτήν την περίοδο, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Δέσποινας Βανδή είναι ιδιαίτερα αυξημένες, μιας και μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεών της στην Κύπρο με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, ξεκίνησε την εκπομπή "Chart Show Your Countdown", όπου έχει αναλάβει την παρουσίαση, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιεί και νέες εμφανίσεις σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, παρέα με τον Λευτέρη Πανταζή, με σκοπό τους να "εκτοξεύσουν" την διασκέδαση στην συμπρωτεύουσα στα ύψη!

Το βράδυ της Παρασκευής 27 Μαΐου, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε και τον Βασίλη Μπισμπίκη να βρίσκεται, για ακόμα μια φορά, στο πλευρό της αγαπημένης του, ενώ μαζί αντάλλαξαν και παθιασμένα φιλιά, όσο η Δέσποινα Βανδή βρισκόταν επί σκηνής. Αυτό που δεν ξέραμε και η τραγουδίστρια μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ήταν ότι στο μαγαζί βρισκόταν και η 18χρονη πλέον κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία και παρευρέθηκε για να καμαρώσει την μητέρα της στο πρόγραμμα του μαγαζιού.

Η αλήθεια είναι ότι η Δέσποινα Βανδή, ενώ παλαιότερα απέφευγε τις δημοσιεύσεις με τα παιδιά της, τον τελευταίο καιρό έχουμε δει ότι συνεχώς μας δείχνει την κόρη της, που το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μια κούκλα, η οποία και μοιάζει πολύ στη μαμά της!

Δείτε στην παρακάτω gallery κοινές τους φωτογραφίες, αλλά και το στιγμιότυπο που δημοσίευσε η Δέσποινα Βανδή:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved