Ο Σάκης είναι ερωτευμένος με τη Μαριαλένα και το δηλώνει δημόσια! Η ερωτική εξομολόγηση που συγκινεί
Showbiz

Ο Σάκης είναι ερωτευμένος με τη Μαριαλένα και το δηλώνει δημόσια! Η ερωτική εξομολόγηση που συγκινεί

Μπορεί ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη όταν βγήκαν από το Survivor να προσπάθησαν, όσο μπορούσαν να προστατέψουν τη σχέση τους. 

Μάλιστα, λίγο μετά το παιχνίδι, δεν ήθελαν καν να επιβεβαιώσουν ότι είχαν ξανασμίξει ως ζευγάρι, παρ' όλο που ήταν κοινό μυστικό ότι είναι και πάλι μαζί.

Και ύστερα είπαν να... χαλαρώσουν λίγο και να παραδεχτούν επιτέλους ότι αν μη τι άλλο είναι ζευγάρι. Μέχρι που άρχισαν να μιλούν για γάμο...

«Ο γάμος είναι κάτι το οποίο σε καμία περίπτωση δεν απορρίπτουμε, αλλά παράλληλα δεν βιαζόμαστε κιόλας. Είμαστε σε παραγωγική ηλικία και προέχουν τα επαγγελματικά μας, για να χτίσουμε ένα καλύτερο και πιο γερό μέλλον», είχε δηλώσει ο Σάκης Κατσούλης ενώ το ίδιο φαίνεται να πιστεύει και η Μαριαλένα.

Πάντως, απόψε (28/5) ο Σάκης πέρασε στην... άλλη όχθη, κάνοντας μία ερωτική εξομολόγηση προς την αγαπημένη του που δεν περιμέναμε.

«Καταλαβαίνεις ότι είσαι ερωτευμένος όταν δεν μπορείς να κοιμηθεί γιατί συνειδητοποιείς ότι η πραγματικότητα είναι καλύτερη από τα όνειρα», έγραψε κάτω από την ανάρτησή τους ο Σάκης Κατσούλης στην οποία είχε ανεβάσει μερικές υπέροχες φωτογραφίες τους.

Δείτε τις παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved