Ζωζώ Σαπουντζάκη: Είχε γενέθλια και έκανε το πιο λαμπερό πάρτι- Το φόρεμα με παγιέτα και η τούρτα!
Showbiz

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Είχε γενέθλια και έκανε το πιο λαμπερό πάρτι- Το φόρεμα με παγιέτα και η τούρτα!

Την Παρασκευή 27 Μαΐου, η Ζωζώ Σαπουντζάκη είχε τα γενέθλιά της και οργάνωσε ένα εντυπωσιακό πάρτι, για να περάσει φανταστικά και να γιορτάσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, με ρόλους που μας έχουν μείνει αξέχαστοι και μέχρι και σήμερα παρακολουθούμε τις ταινίες της.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έχει ως συνώνυμο την αισιοδοξία, την χαρά και την συνεχόμενη θετική ενέργεια. Πάντοτε και παρ' όλες τις δυσκολίες, προσπαθεί να τα αντιμετωπίζει όλα με χαμόγελο. Η ηθοποιός είχε τα γενέθλιά της και από πολύ νωρίς την Παρασκευή (27-5) δέχτηκε χιλιάδες ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά και από όλους τους διαδικτυακούς της φίλους, που επίσης την παρακολουθούν ιδιαίτερα.

Η ίδια οργάνωσε σε έναν χώρο δεξιώσεων ένα έκρως εντυπωσιακό πάρτι, με την ίδια, αλλά και τους καλεσμένους της, να έχουν βάλει τα πιο λαμπερά τους ρούχα και να διασκεδάζουν με την ψυχή τους. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη επέλεξε να φορέσει ένα light green φόρεμα μάξι με παγιέτα, το οποίο και είχε σετάρει φανταστικά με ασημί γόβες και κόκκινο κραγιόν, το οποίο και της ταίριαζε πάρα πολύ.

Η τούρτα της ήταν εκείνη που μετέφερε και το απόλυτο μήνυμα, το οποίο και ταιριάζει στο εκατό τοις εκατό με την προσωπικότητά της, "Εγώ θα ζήσω δυο φορές, το λέει και το όνομά μου... ΖΩΖΩ"

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το πάρτι της στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved