Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά με θλίψη τον Δάκη!
Showbiz

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά με θλίψη τον Δάκη!

Βαρύ είναι το πένθος και η θλίψη για τον χαμό του Δάκη ο οποίος άφησε στα 79 του χρόνια, νικημένος από τον καρκίνο, την τελευταία του πνοή σήμερα (29/5) τα ξημερώματα. 

Πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες που έσπευσαν μέσα από αναρτήσεις τους στα social media να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

"Ήταν χαρά μεγάλη που σε γνώρισα και ακόμα μεγαλύτερη που τραγουδήσαμε μαζί! Αντίο γλυκέ μου, υπέροχε Κύριε Δάκη!🙏❤️" έγραψε η Φωτεινή Δάρρα σε ανάρτησή της, ανεβάζοντας ένα κοινό ενσταντανέ τους από κοινή τηλεοπτική τους εμφάνιση.

Με ένα βίντεο κατά το οποίο είχαν τραγουδήσει μαζί σε τηλεοπτική μουσική εκπομπή στην ΕΡΤ αποχαιρέτησε η Μελίνα Μακρή τον Δάκη γράφοντας στη λεζάντα: "Ένας κύριος ευγενικός, ένας ζεστός άνθρωπος με απλότητα και φιλική διάθεση προς όλους..
Έτσι ήταν ο υπέροχος καλλιτέχνης που μας έκανε να ερωτευτούμε Τόσα Καλοκαίρια...
Καλό ταξίδι κύριε Δάκη💔
Τιμή μου που σας γνώρισα και τραγούδησα μαζί σας"

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/CeI2rhwjRHD

Συγκινητική όμως ήταν και η ανάρτηση του Τόνι Σφήνου ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Δάκη και τραγουδούσε σε κάθε του εμφάνιση τραγούδια του. Ο καλλιτέχνης ανέβασε δύο κοινές τους φωτογραφίες και έγραψε στον αποχαιρετισμό του:

"Θυμάμαι την πρωτη φορά που ήθελα να συνεργαστούμε μου είπες στο τηλέφωνο: "θελω να σε γνωρισω απο κοντά να δω τι άνθρωπος εισαι.." και έτσι έγινε. Μακάρι να σε γνώριζα πολλά χρόνια πριν και να χόρταινα την φιλία μας αλλά κρατώ το ζεστό σου χαμόγελο την καλή σου καρδιά και κατάλαβα και γω τι άνθρωπος ήσουν. Σε αγκαλιάσαμε με τα τραγούδια σου και το ήθος σου θα εισαι παντα δίπλα στη σκηνή μαζι μας... Καλό ταξίδι φιλε..."

"Καλό ταξίδι γλυκέ μου Δάκη, υπέροχε άνθρωπε…
Θα θυμόμαστε πάντα την όμορφη φωνή, τα αστεία και την αγάπη σου για ζωή" έγραψε ο Χρήστος Δάντης ανεβάζοντας μία κοινή τους φωτογραφία.

Με τον δικό της τρόπο αποχαιρέτησε τον Δάκη και η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Ορσαλία Παρθένη η οποία έντυνε συχνά τον καλλιτέχνη. Ανέβασε μία κοινή φωτογραφία του και μία φωτογραφία του Δάκη με ρούχα της και έγραψε στη λεζάντα: "Τελευταίο χειροκρότημα σε εκείνον που τραγούδησε τα καλοκαίρια μας.
Καλό ταξίδι αγαπημένε Δάκη…"

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τις αναρτήσεις των καλλιτεχνών για τον αποχαιρετισμό στον Δάκη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved