Showbiz

Σταμάτης Γονίδης: «Με τη μεγάλη μου κόρη μπορεί να συνεργαστώ» (Video)

Gossip-tv Team

Για τις αιχμηρές δηλώσεις του και τα σχόλια που λαμβάνει, αλλά και το νέο μέλος της οικογένειάς του μίλησε ο Σταμάτης Γονίδης στον Αρτ και την κάμερα της εκπομπής «Τι Λες Τώρα!».

Για την επιστροφή στην κανονικότητα αλλά και το εάν τον επηρέασε η πανδημία, ο Σταμάτης Γονίδης δήλωσε πως ότι έχει αρχή, έχει και τέλος και πως η καραντίνα δεν ήταν κάτι που τον επηρέασε ιδιαίτερα καθώς πάντοτε προτιμούσε την απομόνωση.

Αναφορικά με την πίστη του στο Θεό και τα σχόλια που έχει ακούσει, απαντά πως «αυτήν την εποχή σίγουρα παρεξηγείται η πίστη στο Θεό», ενώ σχετικά με τις δηλώσεις του Πέτρου Τατσόπουλου, είπε πως ο κόσμος ήταν με το μέρος του στην «κόντρα» αυτή, γιατί το 99.9 % είναι χριστιανοί ορθόδοξοι.

«Αυτό που άκουσα από τον Πέτρο Τατσόπουλο δεν μου άρεσε, ήταν σα να βρίζουν τη μάνα μου» είπε ο τραγουδιστής.

Σε ό,τι αφορά τον ερχομό της κόρης του, δήλωσε χαρακτηριστικά πως «όποιος δεν ξέρει να αγαπά, ένα μικρό παιδί μπορεί να του το μάθει».

Για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τη μεγάλη του κόρη, για την οποία έχει γράψει και τραγούδι, απαντά πως υπάρχει ένα ενδεχόμενο να συνεργαστούν στο μέλλον.

Τέλος, ερωτηθείς για την υστεροφημία, απαντά πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να αφήσει πίσω του κάτι όμορφο για εκείνον και τα παιδιά του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved