Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Θυμάται τα πρώτα βήματά της και την... ατάκα του Γιάννη Πάριου για τις νότες!

Gossip-tv Team

H Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για τη συνεργασία τους που προέκυψε ύστερα από πολλά χρόνια, ενώ αναφέρθηκαν και στα παιδιά τους δηλώνοντας πως θα είναι δίπλα τους σε ό,τι και αν ακολουθήσουν.

«Τη Δέσποινα τη θαυμάζω. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια πριν γίνει η “Βανδή”» δηλώνει ο Γιώργος Θεοφάνους.

Η Δέσποινα Βανδή με τη σειρά της λέει πως δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει τον μουσικοσυνθέτη.

«Μου ταιριάζουν όλα τα τραγούδια του» λέει χαρακτηριστικά η ίδια και προσθέτει πως τα κομμάτια του κ. Θεοφάνους έχουν μια διαχρονικότητα.

Αναπολώντας η τραγουδίστρια τα πρώτα της βήματα, θυμάται πως εστίαζε να λέει σωστά τις νότες ώσπου ο Γιάννης Πάριος της είπε «Δέσποινα άσε τον στίχο να σε ταξιδέψει».

Οι δύο καλλιτέχνες θα ξεκινήσουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία στις 8 Ιουνίου στο Κατράκειο Θέατρο.

«Θα είναι ένα μουσικό καλοκαίρι. Τα πράγματα θα είναι πιο απελευθερωμένα» λέει ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Ο χώρος της μουσικής ήταν ο κατ’ εξοχήν πρώτος που χτυπήθηκε για ευνόητους λόγους, είμαστε όλοι διψασμένοι να βγούμε να τραγουδήσουμε» αναφέρει χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

Ερωτηθείς για τα παιδιά του και τι θα τους έλεγε εάν ήθελαν να ακολουθήσουν το δρόμο της μουσικής, ο Γιώργος Θεοφάνους απαντά πως τα παιδιά δεν είναι ιδιοκτησία μας και: «Ο ρόλος μας είναι να είμαστε δίπλα τους».

«Τα παιδιά έχουν το δικαίωμα να ακολουθήσουν αυτό που θέλουν. Δεν κάνουμε παιδιά για να μας ανήκουν» συμπλήρωσε η Δέσποινα Βανδή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved