Η Ζωζώ Σαπουντζάκη τρολάρει τη βασίλισσα Ελισάβετ και θα κλάψετε από τα γέλια
Showbiz

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη τρολάρει τη βασίλισσα Ελισάβετ και θα κλάψετε από τα γέλια

Η μία και μοναδική Ζωζώ Σαπουντζάκη ξαναχτύπησε και σίγουρα θα πέσετε κάτω από τα γέλια με αυτό που έκανε.

Αυτή τη φορά επέλεξε να τρολάρει το στιλ της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έστειλε το δικό της μήνυμα στη βασίλισσα Ελισάβετ μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, με αφορμή την εμφάνιση της δεύτερης στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ την Κυριακή (5/6).

Η 96χρονη μονάρχης της Αγγλίας, επέλεξε να φορέσει ένα πράσινο σύνολο κάτι που είχε κάνει πρόσφατα και η δικιά μας «βασίλισσα της νύχτας»!

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, η Ζωζώ Σαπουντζάκη μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία δική της φωτογραφία σε split screen με αυτή της βασίλισσας Ελισάβετ στην τελευταία της εμφάνιση.
«Κυριακή του Πάσχα τα έβαλα πρώτη εγώ αγαπημένη μου βασίλισσα άργησες. Χρόνια πολλά και σε σένα. Από τη βασίλισσα της νύχτας», έγραψε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.


Δύο «βασίλισσες» μαζί λοιπόν και αυτή είναι η φωτογραφία που έγινε viral:

Να θυμίσουμε επίσης πως «Πρόβα τζενεράλε» για τη νέα εποχή που ανατέλλει στη βρετανική μοναρχία έκανε ο πρίγκιπας Κάρολος πρόσφατα, πρωταγωνιστώντας, αντί για τη βασίλισσα Ελισάβετ, σε μια παράδοση ιστορική για τη Γηραιά Αλβιόνα.

Ο «μακροβιότερος εν αναμονή βασιλιάς» στον κόσμο αντικατέστησε για πρώτη φορά την 96χρονη μητέρα του και κήρυξε τελετουργικά, όπως είθισται, την έναρξη των εργασιών του βρετανικού Κοινοβουλίου. Η απουσία της βασίλισσας λόγω «κινητικών προβλημάτων» -για πρώτη φορά εδώ και έξι δεκαετίες- «ανάγκασε» πολλούς να φανταστούν την επόμενη ημέρα στο Μπάκιγχαμ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved