Showbiz

Υβόννη Μπόσνιακ- Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλιά της και το καυτό φιλί με τον Αντώνη της! (βίντεο)

Gossip-tv Team

Η Υβόννη Μπόσνιακ είχε τα γενέθλιά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα ήταν όπως πάντοτε δίπλα της, με τον Αντώνη Ρέμο να δίνει τις πιο θερμές του ευχές στην γυναίκα της ζωής του. 

Την Κυριακή 5 Μαΐου, το μοντέλο και γνωστή σχεδιάστρια είχε τα γενέθλιά της και από πολύ νωρίς το πρωί είχε ξεκινήσει να δέχεται ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά και τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Υβόννη Μπόσνιακ γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα μικρό πάρτι, στο οποίο και παρευρέθηκαν τόσο άτομα από την οικογένειά της, όσο και πολύ κοντινοί της φίλοι και μάλιστα είναι η πρώτη φορά ύστερα από δυο χρόνια, που η σχεδιάστρια μόδας γιόρτασε κανονικά την ιδιαίτερη για εκείνη ημέρα, μιας και τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν οι περιορισμοί για τον κορονοϊό.

Μάλιστα, ανάμεσα στους καλεσμένους της βρίσκονταν και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με τον Κώστα Πηλαδάκη, η Μαρία Μπεκατώρου, ο Χάρης Σιανίδης και πολλοί άλλοι. Οι καλεσμένοι της, της είχαν οργανώσει μια έκπληξη, αφού όπως είδαμε από τα stories της, της έφεραν μια τριώροφη τούρτα και της ευχήθηκαν με τις καλύτερες ευχές.

Μάλιστα, σε σχετικό βίντεο φαίνεται να αγκαλιάζεται με τον Αντώνη Ρέμο και να ανταλάσσουν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα, γεμάτο πάθος και έρωτα.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved