Σόφη Πασχάλη: Το summer look, το αξεσουάρ που απογείωσε το στιλ της και το μαγιό που θα λατρέψεις
Showbiz

Σόφη Πασχάλη: Το summer look, το αξεσουάρ που απογείωσε το στιλ της και το μαγιό που θα λατρέψεις

Τα μπανάκια της έχει ήδη ξεκινήσει η Σόφη Πασχάλη.

Αυτό που σε κάθε εμφάνισή της όμως παρατηρούμε είναι το στιλ που επιλέγει. Αυτή τη φορά επέλεξε ένα total white look με τζιν σορτάκι και λευκό φανελάκι ενώ το μαγιό της ήταν απίθανο.

Μπικίνι με λεπτομέρειες και ξεχωριστά δεσίματα στις αποχρώσεις του μοβ και μοτίβα. Αυτό βέβαια που απογείωσε την summer εμφάνισή της ήταν το καταπληκτικό και ιδιαίτερο καπέλο της.

Η Σόφη Πασχάλη απαθανατίστηκε με την παρέα της να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της και τις βουτιές της σε παραλία της Βουλιαγμένης.

Όπως πάντα έτσι και αυτή τη φορά η Σόφη Πασχάλη μαγνήτισε τα βλέμματα με το τέλειο μαγιό της αλλά και την απίθανη σιλουέτα της.

«Δεν έχω εμμονή πλέον με τα κιλά όπως στο παρελθόν. Όσο μεγαλώνεις και ωριμάζεις, φτάνεις στο σημείο να αγαπάς το παρόν σου. Το μυστικό που εφαρμόζω καθημερινά στη διατροφή μου, είναι ότι δεν αφήνω ποτέ άδειο το στομάχι μου. Παρ’ όλο που γυμνάζομαι 6 ώρες την ημέρα, φροντίζω ανά δύο ή τρεις ώρες να τρώω κάτι.

Επομένως, κάνω πολλά μικρά γεύματα. Ακόμη και το κυρίως γεύμα μου, που είναι συνήθως το βράδυ, όταν επιστρέφω σπίτι, δεν θα είναι μεγάλη ποσότητα, για να αισθάνομαι ελαφριά, να μη με βαρύνει», έχει πει αποκαλύπτοντας πώς διατηρεί τη σιλουέτα της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved