Showbiz

Γάμος Αυγουστίδη-Κρασσά: Η συγκίνηση της Τζομπανάκη, οι ευχές των καλεσμένων και το... σεντόνι!

Gossip-tv Team

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά έζησαν χθες (11/6) την ομορφότερη στιγμή της κοινής τους ζωής με τον γάμο τους αλλά και τη βάφτιση του γιου τους!

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε κτήμα στο Κορωπί και από νωρίς σε αυτό άρχισαν να καταφθάνουν οι φίλοι του και οι συγγενείς του με πρώτη και καλύτερη βέβαια τη μαμά του γαμπρού, τη Μαρία Τζομπανάκη η οποία αρχικά δήλωσε αγχωμένη όμως σύντομα το διόρθωσε λέγοντας πως πρόκειται για συγκίνηση και όχι για άγχος.

Η μαμά του γαμπρού φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί στα παιδιά της ό,τι καλύτερο για το μέλλον.

Την είσοδο του κτήματος πέρασαν πολλοί στενοί φίλοι του ηθοποιού και τη συζύγου του, ανάμεσά τους η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη η οποία ευχήθηκε ό,τι καλύτερο στους φίλους της, περνώντας την είσοδο του κτήματος με τον σύντροφό της Θανάση Τότσικα.

Επίσης ευχές μοίρασαν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και πολλοί ακόμα φίλοι των νεονύμφων που τους τίμησαν με την παρουσία τους.

Κάτι που δεν ήταν γνωστό ήταν πως τα πλάνα και οι φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού είναι πολύ περιορισμένα καθώς όταν διαπίστωσαν πως υπήρχε... τυφλό σημείο που μπορούσαν κάμερες και φωτογράφοι να "τραβούν", οι υπεύθυνοι του κτήματος, θέλοντας να σεβαστούν την επιθυμία του ζευγαριού σήκωσαν... σεντόνι για αποκλεισμό!

Δείτε το βίντεο με τις ευχές που είπαν στην κάμερα του Χαμογέλα και πάλι οι καλεσμένοι του ζευγαριού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved