SHOWBIZ O’CLOCK • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 37

Η Ελένη Πετρουλάκη στο Showbiz o’clock

00.00/39:47

It’s showbiz time! Τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz έρχονται στο στούντιο με τη Διονυσία Ζαπατίνα και αποκαλύπτονται όπως δεν τους έχετε ξανακούσει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Apple Google

SHOWBIZ O’CLOCK - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Showbiz

Ελένη Πετρουλάκη: «Λειτουργώ με την καρδιά και το συναίσθημα και πολλές φορές την έχω πατήσει»

Η Ελένη Πετρουλάκη έχει – και δικαίως- τον τίτλο της εθνικής μας γυμνάστριας.

Αυτή η δουλειά ήταν και παραμένει το πάθος της και αν τη ρωτήσεις θα σου πει πως πια είναι σίγουρη πως γεννήθηκε γι’ αυτό. Επαγγελματίας από τις λίγες και μαμά τεσσάρων κοριτσιών στην εφηβεία η Ελένη έχει μια δύσκολη καθημερινότητα.

Δε θα πιστεύετε από τι ώρα ξεκινάει η μέρα της και τι ώρα τελειώνει. Το γλυκό κορίτσι από την Κρήτη που ήρθε στην Αθήνα να σπουδάσει με την αδερφή της και την κολλητή της από 10 χρονών, Έλλη Αγγελιδάκη, απέρριψε προτάσεις να κάνει modelling, να συμμετάσχει στα καλλιστεία και πολλά άλλα γιατί είναι ένας άνθρωπος που βάζει ξεκάθαρους στόχους.

Η ενασχόλησή της με το στίβο, οι λόγοι που τελικά τον εγκατέλειψε, η σκληρή δουλειά στα γυμναστήρια της Αθήνας και η τηλεόραση που ήρθε από τύχη. Σε ποιόν είχε γίνει η πρόταση για τηλεοπτικές εμφανίσεις και πήρε μαζί του τα δύο κορίτσια ανοίγοντάς τους έναν δρόμο που δεν περίμεναν;

Πέρασε τελικά καλά με τη δημοσιότητα η Ελένη και γιατί δεν έχει κάνει τηλεόραση ξανά από το 1996;

Η ίδια δηλώνει πως λειτουργεί πάντα με την καρδιά και το συναίσθημα και γι’ αυτό πολλές φορές την έχει πατήσει. Μετρώντας πια 24 χρόνια γάμου (28 κοινής ζωής) με τον Ίλια Ίβιτς η ίδια δηλώνει τυχερή για τον άνθρωπό της και ξεκαθαρίζει πως τέλειος γάμος δεν υπάρχει και χρειάζονται πάντα συμβιβασμοί.

Ποιο είναι το ζητούμενο για εκείνη σε μια οικογένεια; Πώς είναι η ζωή της και η καθημερινότητά της με τέσσερις κόρες, τα άγχη και τα όρια και σε ποια πράγματα δεν δίνει πια σημασία.

Η Ελένη Πετρουλάκη, όπως δεν την έχετε ξανακούσει στο Podcast του Gossip-tv.gr Showbiz o clock. Απολαύστε την.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved