Showbiz

Ζήνα: Η απάντηση σε πιθανή ενασχόληση της κόρης της με το τραγούδι- Τι είπε για την trap μουσική!

Gossip-tv Team

Η Πέγκυ Ζήνα παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την οικογένειά της, αλλά και έδωσε και την δική της απάντηση για την trap μουσική, η οποία είναι κάτι τελείως διαφορετικό. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ελληνίδες τραγουδίστριες, με την ίδια να έχει σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία τις τελευταίες δεκαετίες στον χώρο της μουσικής, με πλήθος φανατικού κοινού να την ακολουθεί και να την στηρίζει σε οποιοδήποτε νέο της βήμα.

Η Πέγκυ Ζήνα παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται", εν όψει την έναρξης των εμφανίσεών της με τον Χρήστο Νικολόπουλο, με την ίδια να κάνει λόγο για την γνωριμία της με τον Γιώργο Λύρα, τον σύζυγό της, στον οποίο χρωστάει και πάρα πολλά, μιας και μέχρι και σήμερα είναι ο μάνατζέρ της, ενώ παράλληλα μίλησε και για την κόρη της, τονίζοντας ότι θα ήταν έως έναν βαθμό αρνητική αν εκείνη θελήσει ποτέ να ασχοληθεί με το τραγούδι και τον χώρο της μουσικής.

Η Πέγκυ Ζήνα ανέφερε χαρακτηριστικά: "Στον Γιώργο οφείλω πολλά πράγματα μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια... Η κόρη μου έχει πολύ ωραία φωνή, χορεύει και πολύ ωραία και είναι και πολύ καλή μαθήτρια. Δεν θα μου ήταν ευχάριστο αν ήθελε ποτέ να ακολουθήσει τον χώρο της μουσικής. Βέβαια θα στήριζα πάντα τα όνειρά της, ακόμα και ας μην συμφωνούσα... Η κόρη μου ακούει λίγο trap μουσική, αλλά όχι ιδιαίτερα... Ο Light είναι trapper και όχι τραγουδιστής... Το ένα δεν έχει καμία σχέση με το άλλο..."

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved