Γιώργος Παπαγεωργίου: Αυτός είναι ο πατέρας του, πρώην σύζυγος της Φιλαρέτης Κομνηνού!
Showbiz

Γιώργος Παπαγεωργίου: Αυτός είναι ο πατέρας του, πρώην σύζυγος της Φιλαρέτης Κομνηνού!

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους νέους ηθοποιούς της χώρας μας και τυγχάνει να είναι γιος μιας από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της, της Φιλαρέτης Κομνηνού

Όλοι όσοι τους συναναστρέφονται γνωρίζουν πως μητέρα και γιος διατηρούν μία πολύ τρυφερή σχέση μεταξύ τους, όμως παρέμενε άγνωστο μέχρι πρότινος πόσο τρυφερή είναι και η σχέση του Γιώργου Παπαγεωργίου με τον πατέρα του.

Ο λόγος για τον Αργύρη Παπαγεωργίου, πρώην σύζυγο της Φιλαρέτης Κομνηνού με τον οποίο απέκτησε το μοναχογιό της.

Ο Αργύρης Παπαγεωργίου δεν έχει καμία σχέση με το χώρο της υποκριτικής ή τη δημοσιότητα και γενικότερα έχει κρατήσει τις απαραίτητες αποστάσεις όλα αυτά τα χρόνια παρόλο που υπήρξε πάντα ο ήρωας στη ζωή του γιου του, όπως βέβαια συμβαίνει με όλους τους μπαμπάδες του κόσμου.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί από έρωτα, απέκτησε τον Γιώργο Παπαγεωργίου, όμως μετά από 12 χρόνια σχέσης και γάμου, οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν. Παρέμειναν όμως το μεγάλο στήριγμα του γιου τους που με κάθε ευκαιρία, ακόμα και μέσω των social media, εκφράζει την αγάπη του για εκείνους.

Η Φιλαρέτη Κομνηνού, παρόλο που κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε κάποια συνέντευξή της είχε μιλήσει για τον πατέρα του γιου της. Συγκεκριμένα είχε πει:

«Παντρεύτηκα πολύ μικρή από έρωτα. Ο Γιώργος είναι ένα παιδί από μεγάλο έρωτα, και μοιάζει πολύ στον μπαμπά του. Ο Αργύρης δεν είχε σχέση με το χώρο. Είχε ένα βιβλιοπωλείο στην Τσιμισκή, εκεί γνωριστήκαμε. Χωρίσαμε μετά από 12 χρόνια. Τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι δεν έγινε κάτι για να επιχειρήσω ξανά ένα δεύτερο γάμο. Ερωτεύτηκα αλλά δεν παντρεύτηκα συνειδητά. Ίσως δεν βρέθηκε αυτός που θα ήθελα να γεράσω μαζί τους».

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved