Σοκάρει η Ζωή Γιακουμάτου: «Στην εγκυμοσύνη μου έπαθα θρόμβωση... Σώθηκα λόγω του πατέρα μου»
Showbiz

Σοκάρει η Ζωή Γιακουμάτου: «Στην εγκυμοσύνη μου έπαθα θρόμβωση... Σώθηκα λόγω του πατέρα μου»

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Ζωή Γιακουμάτου αποκάλυψε με συνέντευξή της μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής της που κανονικά θα έπρεπε να είναι η πιο ευτυχισμένη. 

Η κόρη του γνωστού πολιτικού Γεράσιμου Γιακουμάτου, την περίοδο της εγκυμοσύνης της είδε τη ζωή της να μπαίνει σε κίνδυνο, μετά από θρόμβωση που της παρουσιάστηκε. Όπως αποκάλυψε η ίδια στο Secret:

«Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου έπαθα θρόμβωση μετά από έντονο πόνο στο πόδι μου. Χρειάστηκε να νοσηλευτώ μία εβδομάδα στο “Μητέρα”, όπου έκανα θεραπεία και ευτυχώς τα πράγματα πήγαν καλά. Ο θρόμβος είχε φτάσει σχεδόν μέχρι τον πνεύμονα και σώθηκα λόγω του πατέρα μου, που είναι γιατρός, γιατί με πίεζε να κάνω τρίπλεξ αγγείων.

Στη συνέχεια φάνηκε ότι έχω θρόμβωση και χρειάστηκε να μείνω στο νοσοκομείο ξαπλωμένη και ακίνητη για μία εβδομάδα. Έκανα θεραπεία με ενέσεις και φορούσα ειδικές κάλτσες μέχρι να γεννήσω», τόνισε η Ζωή Γιακουμάτου.

Η δύσκολη αυτή περίοδος ευτυχώς ανήκει στο μακρινό παρελθόν και η ίδια η σχεδιάστρια μόδας, πλέον ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία κάνοντας σχέδια. Μάλιστα όπως είπε:

«Έχω μια φίλη που έχει κατάστημα στη Μύκονο και εγώ της φτιάχνω τα ρούχα. Από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ετοιμάζομαι να επιστρέψω και να βγάλω τη νέα μου συλλογή με τα χειμερινά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved