Showbiz

Σοφία Αλιμπέρτη: Δάκρυσε σε συναυλία του γιου της, Good Job Nicky

Gossip-tv Team

Ο Good Job Nicky εμφανίστηκε στη σκηνή του SNF Nostos το βράδυ της Παρασκευής 24/6 για μία μοναδική συναυλία μαζί με άλλους καλλιτέχνες και σ’ αυτή την υπέροχη βραδιά ήταν η μαμά του, Σοφία Αλιμπέρτη και ο αδερφός του, Μιχαήλ – Άγγελος Βαρθακούρης.

Ο Good Job Nicky μάγεψε με τη φωνή του και η μαμά του τον θαύμασε μέσα στο πλήθος που ήταν.

Μάλιστα, ο νεαρός τραγουδιστής με την υπέροχη φωνή αφιέρωσε ένα τραγούδι στη μαμά του και εκείνη δάκρυσε. Αυτό το τρυφερό στιγμιότυπο το κατέγραψε ο Μιχαήλ Άγγελος και το είδαμε και εμείς.

Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει για το πώς πήρε την απόφαση να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του δοκιμάζοντας ένα εντελώς διαφορετικό είδος μουσικής.

Συγκεκριμένα είχε πει: «Μέχρι να νιώσω ώριμος κανείς δεν ήξερε μόνο η μαμά μου ότι τραγουδούσα. Το έκρυβα 100% από τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου δεν ήξερε καθόλου ότι τραγουδούσα. Θα ήθελα να είμαι η συνέχεια του πατέρα μου. Είναι τιμητικό που ο κόσμος αναγνωρίζει ότι ναι έχω το γονίδιο αλλά ακολουθώ τον δικό μου δρόμο».

Για το ψευδώνυμό του, Good Job Nicky, ανέφερε: «Αντιλαμβάνομαι ότι κάνω καλά τη δουλειά μου και ήθελα να πω ένα μπράβο στον εαυτό μου για αυτό και το όνομα Good Job Nicky. Ο αδελφός μου ο Χάρης με μύησε στους Simpsons και εκπαιδεύτηκα καλά στα αγγλικά μου.»!

Δείτε το τρυφερό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved