Τσιμτσιλή: Η throwback φωτό από τον γάμο της με τον Σοφό- Το τρυφερό μήνυμα για την επέτειό τους!
Showbiz

Τσιμτσιλή: Η throwback φωτό από τον γάμο της με τον Σοφό- Το τρυφερό μήνυμα για την επέτειό τους!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κλείνει 11 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, με τον οποίο και είναι πολύ ερωτευμένη και έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια. 

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που έχουν αποκτήσει μια πολύ μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο και την παρακολουθεί κάθε πρωί μέσα από την εκπομπή της στον ALPHA. Πέρα από μια πολύ καλή παρουσιάστρια και επαγγελματίας, η ίδια έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό ζουν και μετά από τόσα χρόνια έναν πολύ μεγάλο έρωτα. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει 2 υπέροχες κορούλες και ένα πολύ όμορφο αγοράκι.

Το βράδυ του Σαββάτου, 25 Ιουνίου 2022, η παρουσιάστρια, που είναι αρκετά ενεργή στα social media, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον γάμο της με τον δικηγόρο Θέμη Σοφό και έγραψε ένα πολύ τρυφέρό μήνυμα για την επέτειο τους, μιας και συμπληρώνουν 11 χρόνια γάμου. Η παρουσιάστρια έγραψε χαρακτηριστικά: "Το πιο όμορφο ταξίδι της ζωής μας! ❤️ 25/06/11 #11yearsanniversary"

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/CfPYWqtjdiX

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved