Μπόμπα- Τανιμανίδης: Το ταξίδι «αστραπή» στην Κρήτη και οι υπέροχες καλοκαιρινές φωτό τους!
Showbiz

Μπόμπα- Τανιμανίδης: Το ταξίδι «αστραπή» στην Κρήτη και οι υπέροχες καλοκαιρινές φωτό τους!

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης πραγματοποίησαν ένα ολιγοήμερο ταξίδι στην πανέμορφη Κρήτη, με την παρέα τους να συμπεριλαμβάνει πολλούς celebrities, ενώ από τις φωτογραφίες τους αντιληφθήκαμε ότι περνούν φανταστικές στιγμές. 

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και δεν διαστάζουν να μας το αποδεικνύουν με κάθε νέα τους δημοσίευση στα social media, μιας και είναι αχώριστοι.

Τον τελευταίο καιρό, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, με τις κόρες τους να περνούν φανταστικές καλοκαιρινές στιγμές μαζί με την μαμά και τον μπαμπά τους, λίγο πριν την βάφτισή τους, η οποία και πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, το ζευγάρι γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια των δίδυμων κοριτσιών τους, της μικρής Αριάνας και Φιλίππας, με ένα λαμπερό πάρτι και με τούρτες υπερπαραγωγή.

Λίγες ώρες αργότερα, το ζευγάρι πραγματοποίησε ένα πολύ σύντομο ταξίδι στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, με παρέα επωνύμων. Όλοι τους παρακολούθησαν κρητικές βραδιές, ενώ φυσικά πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η παράδοση. Η Χριστίνα Μπόμπα, το μεσημέρι της Κυριακής 26 Ιουνίου δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από το ταξίδι τους, με την ίδια να λάμπει από χαρά και ευτυχία, ενώ φυσικά αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν το απίθανο outfit της!

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved