Snik: Αποκάλεσε «π@τσ@βούρα» τη σύντροφό του και μετά από λίγο κατέβασε το βίντεο από το Instagram
Showbiz

Snik: Αποκάλεσε «π@τσ@βούρα» τη σύντροφό του και μετά από λίγο κατέβασε το βίντεο από το Instagram

Μετά τον καβγά του Snik με τον Light στα Mad Video Music Awards, ο τράπερ Sink προκάλεσε αντιδράσεις στα social media με ένα βίντεο που δημοσίευσε με την σύντροφό του, Γιώτα Ιωαννίδου, την οποία αποκάλεσε «π@τσ@βούρα»!

Ο τράπερ τραβάει τον εαυτό του μπροστά σε έναν καθρέφτη και στη συνέχεια στρέφει την κάμερα στη νέα του σύντροφο, Γιώτα Ιωαννίδου, την οποία προτρέπει να φύγει.

«Infuencer της καρδιάς μας, φύγε ρε π@τσ@βούρα...», της λέει χαμογελώντας, με την κοπέλα να χαμογελάει, να μην λέει τίποτα και να αποχωρεί.

Το εν λόγω βίντεο κατέβηκε από το προφίλ του λίγες ώρες αργότερα.

Η Γιώτα είναι ανερχόμενο μοντέλο και παράλληλα εργάζεται στον χώρο της εστίασης σε γνωστό στέκι της Θεσσαλονίκης. Εδώ και λίγους μήνες, που βρίσκεται στο πλευρό του Snik, προσπαθεί να τον ακολουθεί στα επαγγελματικά ταξίδια του, προσαρμόζοντας τις δικές της επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Πρώτος σταθμός τους ήταν το Παρίσι. Επισκέφθηκαν μαζί την Πόλη του Φωτός και πέρασαν μερικές υπέροχες ημέρες με ρομαντική διάθεση και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Λίγο αργότερα, κάποιες κοινές λήψεις τους στα social media «μαρτύρησαν» την κοινή τους απόδραση στη Γερμανία.

Οι πληροφορίες θέλουν την Γ. Ιωαννίδου να είναι ένα κορίτσι χαμηλών τόνων, που αποφεύγει να μιλάει για τον άντρα που έχει μπει στη ζωή της, ενώ φαίνεται πως συμπεριφορά της δεν έχει αλλάξει ούτε στο ελάχιστο.

Παραμένει ενεργή στο Instagram, όπου συνηθίζει να αναρτά σέξι φωτογραφίες. Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί, ενώ μέχρι στιγμής ο Snik δεν έχει επισκεφθεί το χώρο που εργάζεται η σύντροφος του.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ο Snik και το κατέβασε μέσα σε λίγες ώρες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved