Το μήνυμα της Μοιραράκη στην Τσιμτσιλή - Η παράκλησή της και ο σπαραγμός: «Έχασα τη ζωή μου»
Showbiz

Το μήνυμα της Μοιραράκη στην Τσιμτσιλή - Η παράκλησή της και ο σπαραγμός: «Έχασα τη ζωή μου»

Αύριο (29/6), θα γίνει στις 12,00 το μεσημέρι η κηδεία του Γιάννη Κοντούλη, συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη η οποία δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα πρέπει από εδώ και στο εξής να ζει χωρίς εκείνον. 

Η βασίλισσα των χαλιών, η οποία εδώ και μερικούς μήνες βίωνε πολύ δύσκολες στιγμές λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που είχε παρουσιαστεί στον σύζυγό της με καρκίνο στον εγκέφαλο και δεν είχε αναφερθεί ούτε μία φορά στον Γολγοθά που ανέβαιναν μαζί, εδώ και λίγες μέρες, από τότε που άφησε την τελευταία του πνοή ο Γιάννης της, είναι βυθισμένη στο απόλυτο πένθος.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε επικοινωνία που είχε μαζί της μέσω τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της σημερινής της εκπομπής Happy Day θέλησε να μεταφέρει στον κόσμο το μήνυμα της Δέσποινας Μοιραράκη η οποία δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο αγαπημένος της σύζυγος δεν είναι πια κοντά της.

Όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στη Μητρόπολη με όλες τις τιμές που αρμόζουν σε έναν υψηλόβαθμο αξιωματικό του Ναυτικού όπως ήταν ο Γιάννης Κοντούλης ενώ η κηδεία θα γίνει στο Νεκροταφείο Γλυφάδας.

Η παράκλησή της την οποία θέλησε να μεταφέρει η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν να επιτρέψουν οι κάμερες και οι φωτογράφοι στην οικογένεια να ζήσει σε στενό κύκλο αυτές τις τόσο δραματικές στιγμές, οδηγώντας τον αγαπημένο τους στην τελευταία του κατοικία όπως ακριβώς επιθυμούν.

Αμέσως μετά, όπως τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η χήρα του αποθανόντος θα δεχτεί τα συλλυπητήρια των φίλων και των συγγενών σε γνωστό καφέ, αμέσως μετά την κηδεία.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της, μεταφέροντας συγχρόνως και την πολύ κακή ψυχολογία της Δέσποινας Μοιραράκη μετά την τόσο μεγάλη απώλεια:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved