Ναυσικά: Τα προβλήματα υγείας μετά το Survivor, τα κιλά και η έκπληξη που ένιωσε για τον Πηλαδάκη
Showbiz

Ναυσικά: Τα προβλήματα υγείας μετά το Survivor, τα κιλά και η έκπληξη που ένιωσε για τον Πηλαδάκη

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Happy Day και μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor αλλά και για τη σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη

«Το μεγαλύτερο θέμα στις γυναίκες είναι το ορμονικό. Ο κύκλος σου δε λειτουργεί, σταματάει. Απλά από ένα σημείο και μετά βγαίνουν κάποια νεύρα παραπάνω και όλο αυτό σου δημιουργεί και ένα πρήξιμο. Εγώ είδα στον εαυτό μου κυτταρίτιδα. Αν με δείτε και μια εβδομάδα το πρόσωπό μου είχε πρηστεί.

Είχα χάσει κιλά αλλά μόλις βγαίνεις, επειδή πλακώνεσαι στο φαγητό τα παίρνεις αμέσως. Εγώ πήρα πολλά παραπάνω και τώρα είμαι σε διαδικασία να τα ξαναχάσω. Το ορμονικό σε μένα επανήλθε πολύ γρήγορα» είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία τόνισε ότι αφότου απέκτησε πρόβλημα με το στομάχι της, απαγορεύεται δια ροπάλου να τρώει καρύδες.

Μιλώντας για τον σύντροφό της Κώστα Πηλαδάκη, η Ναυσικά παραδέχτηκε ότι ένιωσε έκπληξη όταν είδε μήνυμά του σε έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισε με την ομάδα της καθώς γνωρίζει πολύ καλά πως ο επιχειρηματίας δεν έχει αδυναμία στη δημοσιότητα και προτιμάει να κρατάει αποστάσεις.

Μετά τα όσα άφησε να εννοηθούν η κολλητή της φίλη Μαρία Καλάβρια περί πρότασης γάμου από τον Κώστα Πηλαδάκη, η Ναυσικά ξέκοψε το όλο θέμα λέγοντας πως με τον σύντροφό της δεν έχουν συζητήσει κάτι τέτοιο.

Όσο για το ποιον θέλει νικητή στον φετινό κύκλο όπου συμμετείχε, η Ναυσικά ήταν ξεκάθαρη. Θέλει να το... σηκώσει ο Άρης Σοϊλέδης. Δείτε τι είπε στο παρακάτω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved