Κουρεντή: Αυτά τα κιλά έχασε μετά από την επιστροφή της από το Survivor - «Ορμονικά; So what;»
Showbiz

Κουρεντή: Αυτά τα κιλά έχασε μετά από την επιστροφή της από το Survivor - «Ορμονικά; So what;»

Η Μυριέλλα Κουρεντή αποφάσισε να απομακρυνθεί για λίγο καιρό από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς θέλησε να δώσει χρόνο στον εαυτό της, ώστε να ξεπεράσει κάποια ορμονικά προβλήματα που αντιμετώπισε.

Η Μυριέλλα Κουρεντή έχει αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης εδώ και τρεις μήνες και έχει αποφασίσει να απομακρυνθεί για λίγο από τα φώτα της δημοσιότητάς καθώς αντιμετώπισε κάποια ορμονικά προβλήματα μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Η ηθοποιός, όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο ήταν μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες, καθώς τόσο για το ειδύλλιό με τον Γιώργο Κατσαούνη, όσο και για τον χαρακτήρα της κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού.

Σήμερα (28/6, η Μυριέλλα Κουρεντή θέλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, την προσπάθειά της για να χάσει τα κιλά που πήρε μετά την επιστροφή της.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο αναφέρει:«Έχω να πω ότι σήμερα μετά από πάρα πολύ κόπο και πολλή γυμναστική ζυγίστηκα και έχω χάσει 3 κιλά και προχωράμε. Ό,τι και να έγινε στο Survivor, έχουμε θέληση, πυγμή και τα ξεπεράσουμε όλα».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved