Η «πληρωμένη» απάντηση Παπανώτα στη Μαλέσκου: «Πριν αφιχθεί ένιωθε Μενεγάκη... Προκαλεί γέλια»
Showbiz

Η «πληρωμένη» απάντηση Παπανώτα στη Μαλέσκου: «Πριν αφιχθεί ένιωθε Μενεγάκη... Προκαλεί γέλια»

Η Ιωάννα Μαλέσκου τα... έχωσε στον Δημήτρη Παπανώτα για το σχόλιο που έκανε για την Μαρία Σολωμού και εκείνος απάντησε!

Σήμερα η παρουσιάστρια ξέσπασε μέσα από την εκπομπή της, Love it κατά του Δημήτρη Παπανώτα μετά από ένα σχόλιο που έκανε ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day για την ηθοποιό. Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής σχολίασε την ηλικία της Μαρίας Σολωμού, αναφερόμενος φυσικά στη διαφορά ηλικίας που τη χωρίζει από τον σύντροφό της, Mente Fuerte.

«Κατά τη γνώμη μου αυτά τα σχόλια είναι απαράδεκτα. Τον Δημήτρη Παπανώτα δεν τον ξέρω ως άνθρωπο, αλλά όσο τον έχω παρακολουθήσει τηλεοπτικά, μου κάνει εντύπωση πως οι θέσεις του για διαφορετικούς ανθρώπους είναι ακραίες και απαράδεκτες και βάζω μέσα και τον εαυτό μου. Κάπου να υπάρχει ένα όριο. Καλό είναι να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, αλλά νομίζω ότι ξεφεύγουν αρκετά άτομα της τηλεόρασης λόγω της εμπειρίας τους και γίνεται κατάχρηση. Ας είμαστε προσεκτικοί λοιπόν και αυτό ισχύει για όλους. Εγώ γενικότερα δεν απαντούσα, αλλά έρχεται κάποια στιγμή που όταν ένας άνθρωπος επαναλαμβανόμενα λέει και κάνει πράγματα που σε προσβάλλουν, λες κάπου όπα. Ας έχουμε ένα μέτρο εμείς στην τηλεόραση», είπε μέσα από τον αέρα της εκπομπής της η Ιωάννα Μαλέσκου.

Κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Δημήτρη Παπανώτα ο οποίος μέσα από τα social media έδωσε τη δική του απάντηση:

«Πριν αφιχθεί ένιωθε Μενεγάκη. Τώρα, δύο χρόνια μετά, είναι έτοιμη, σαν δασκάλα, να μας κάνει μαθήματα. Προκαλεί γέλια αυτή της η προσπάθεια. Εκτός αν είναι εκ του πονηρού, λόγω ανάγκης (επείγουσας) να συζητηθεί….

Καλό θα ήταν οι αλεξιπτωτιστές να σιωπούν… Ή έστω να μη φλυαρούν… Άντε να δούμε από τη νέα σεζόν από ποιο μετερίζι θα μας ξανακάνει μαθήματα… Μπας και βελτιωθούμε…

Υ.Γ. Όλοι οι επαγγελματίες που τη στελέχωσαν την πρώτη χρονιά χάθηκαν όταν τους…ξεφορτώθηκε? Όχι! Εύχομαι τα ίδια και σε εκείνη….»

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved