Νικολέττα Τσομπανίδου: Η νέα φώτο με μπικίνι στη Μύκονο: «Χωρίς μακιγιάζ, με τις ραγάδες μας...»
Showbiz

Νικολέττα Τσομπανίδου: Η νέα φώτο με μπικίνι στη Μύκονο: «Χωρίς μακιγιάζ, με τις ραγάδες μας...»

Η Νικολέττα Τσομπανίδου περνάει μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της, μιας και βρίσκεται σε καλοκαιρινές διακοπές με τον σύντροφό της στην Μύκονο!

Με τον σύντροφό της είναι σε σχέση τους τελευταίους μήνες και, όπως όλα δείχνουν, οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν διστάζουν να το δείξουν με κάθε ευκαιρία.

Την Νικολέττα Τσομπανίδου την γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι αγάπης "The Bachelor", όπου και κατάφερε να κερδίσει και να κατακτήσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, με τον οποίο και ήταν ζευγάρι για κάποιο διάστημα μετά το τέλος του παιχνιδιού. Από τον χωρισμό τους και έπειτα, φαίνεται ότι η Νικολέττα βρήκε τον έρωτα και πάλι, μιας και με τον νέο της σύντροφο δηλώνει full in love και προσπαθούν να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί.

Τις τελευταίες ημέρες, το ζευγάρι βρίσκεται σε καλοκαιρινές διακοπές στη Μύκονο και η χαρά της Νικολέττας δεν κρύβεται, μιας και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της ελληνικά νησιά, αλλά και μέρη για καλοκαιρινές διακοπές. Την Τρίτη 28 Ιουνίου, η Νικολέττα Τσομπανίδου πόσταρε μια φωτογραφία, με ένα υπέροχο τιρκουάζ μπικίνι, το οποίο και της ταίριαζε απίστευτα, ενώ παράλληλα, έγραψε στην λεζάντα πως αγαπάει πολύ το σώμα της, ακόμα και αν έχει κάποιες ραγάδες, οι οποίες και δεν της αρέσουν ιδιαίτερα.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

https://www.instagram.com/p/CfWs4fsIC7H

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved