Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι στην κηδεία του Γιάννη Κοντούλη
Showbiz

Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι στην κηδεία του Γιάννη Κοντούλη

 

Συντετριμμένοι είναι οι συγγενείς και φίλοι του Γιάννη Κοντούλη στην εξόδιο ακολουθία στη Μητρόπολη Αθηνών.

Η κηδεία του γίνεται με τιμές ναυάρχου και η ταφή του θα γίνει στο νέο νεκροταφείο της Γλυφάδας. Επιθυμία της οικογένειας είναι να κατατεθούν χρήματα στο σωματείο Ελπίδα-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο.

Η Δέσποινα Μοιραράκη "έχασε" τον "ναύαρχο της καρδιάς" της τα ξημερώματα της Παρασκευής και σήμερα αναγκάζεται να του πει το τελευταίο αντίο έχοντας πάντα στο πλευρό της τους γιους της, την 25χρονη κόρη του, Γιάννη Κοντούλη που έφθασε από την Αμερική αλλά και τους φίλους της, όπως την Σταματίνα Τσιμτσιλή, που σε εκείνη είπε τα πρώτα λόγια μετά τον θάνατο του ανθρώπου της, τον Γιώργο Ντάβλα, τον Γιώργο Τσαλίκη, τη Σίσσυ Φειδά και πολλούς άλλους επώνυμους που βρίσκονται στη Μητρόπολη.

Να σας θυμίσουμε ότι το ζευγάρι ζούσε για τριάμισι ολόκληρα χρόνια το δράμα του, μιας και κανείς δεν γνώριζε τον γολγοθά που ανέβαιναν ο σύζυγός της και η ίδια.

Όλο αυτό το διάστημα λίγοι γνώριζαν το οικογενειακό δράμα. Με αξιοπρέπεια προσπαθούσε να σταθεί όρθια να μη λυγίσει από τη μάχη που έδινε ο άντρας της και γι΄ αυτό πολλοί "τα έχασαν" στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης.

Δείτε ποιοι παρευρίσκονται στη Μητρόπολη για το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Κοντούλη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved