Το απίθανο πάρτι γενεθλίων του Πετρετζίκη junior για τα πρώτα του γενέθλια! Μαντέψτε ποιος μαγείρεψε
Showbiz

Το απίθανο πάρτι γενεθλίων του Πετρετζίκη junior για τα πρώτα του γενέθλια! Μαντέψτε ποιος μαγείρεψε

Σήμερα ο Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγός του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ πριν από έναν χρόνο, έγιναν γονείς και υποδέχτηκαν τον γιο τους, Αχιλλέα

Από τότε άλλαξαν πολλά, όμως εκείνο που δυνάμωσε ακόμα περισσότερο ήταν η αγάπη των δύο ευτυχισμένων γονιών για τον μικρούλη που σήμερα ήταν τρελαμένος από χαρά με όσα του είχαν ετοιμάσει η μαμά αλλά κυρίως ο μπαμπάς.

Εν αναμονή του δεύτερου παιδιού τους που όπως μας ενημέρωσε ο Άκης Πετρετζίκης ότι θα είναι κοριτσάκι, η μαμά Κωνσταντίνα έκανε περιορισμένα πράγματα όμως ο μπαμπάς έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για να κάνει το συγκεκριμένο πάρτι να μείνει αξέχαστο τόσο στον μικρό Αχιλλέα όσο και στους εκλεκτούς καλεσμένους.

Μάλιστα, ο Άκης Πετρετζίκης δεν σταμάτησε να ανεβάζει βίντεο από το υπέροχο πάρτι που στήθηκε σε χώρο δικού του μαγαζιού όπου είχε ετοιμάσει τα πάντα. Από τους μεζέδες και τα cup cakes μέχρι βέβαια τη διώροφη τούρτα για τον μικρούλη που σίγουρα θα βλέπει τις φωτογραφίες και θα ενθουσιάζεται με όσα είχε ετοιμάσει ο μπαμπάς του για εκείνον.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Άκης Πετρετζίκης ήταν τόσο ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα που προβληματίστηκε μήπως θα έπρεπε από εδώ και στο εξής να ασχολείται και με την προετοιμασία σημαντικών στιγμών ζευγαριών που παντρεύονται ή βαφτίζουν το παιδάκι τους.

Αξίζει να δείτε παρακάτω το υπέροχο βίντεο με το μοναδικό πρώτο πάρτι για τον μικρό Αχιλλέα ο οποίος φυσικά περιμένει πώς και πώς τον ερχομό της αδελφούλας του.

Δείτε το:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved