Άγριες Μέλισσες: Τρικούβερτο γλέντι στο φινάλε-Το τσιφτετέλι της Δρόσως και η Macarena της Αγορίτσας
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Τρικούβερτο γλέντι στο φινάλε-Το τσιφτετέλι της Δρόσως και η Macarena της Αγορίτσας

Οι Άγριες Μέλισσες ρίχνουν οριστικά αυλαία φέτος μετά από τρία επιτυχημένα χρόνια συνεχούς προβολής στον ΑΝΤ1 και οι συντελεστές τους δεν θα μπορούσαν να μην οργανώσουν ένα υπέροχο αποχαιρετιστήριο πάρτι στο... Διαφάνι για να διασκεδάσουν, να χορέψουν και να κλείσουν αυτόν τον κύκλο υπέροχα. 

Μπορεί βασικοί συντελεστές όπως η Μαρία Κίτσου, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και ο Αναστάσης Ροιλός να απουσίαζαν από το πάρτι λόγω των θεατρικών τους παραστάσεων, όμως όσοι ήταν παρόντες τού έδωσαν και κατάλαβε σε χορό και τραγούδι.

Και πρώτη και καλύτερη η Δανάη Μιχαλάκη η οποία όταν άκουσε τραγούδι του Λευτέρη Πανταζή άρχισε να χορεύει τσιφτετέλι το οποίο βέβαια και ευχαριστήθηκε δεόντως.

Το ίδιο όμως και η τηλεοπτική Αγορίτσα ή αν προτιμάτε η Μαρία Αντουλινάκη η οποία αποδείχτηκε μία πρώτης τάξεως χορεύτρια Macarena με το κέφι φυσικά να ανάβει για τα καλά. Οι παρευρισκόμενοι χόρεψαν λοιπόν από Macarena μέχρι Ρέμο και Βελεσιώτου η οποία ως γνωστόν ερμήνευσε και το πολύ επιτυχημένο τραγούδι των τίτλων της εκπομπής. Παρόντες στο πάρτι που στήθηκε έξω από το καφενείο της Βιολέτας ήταν ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος αλλά και η Μελίνα Τσαμπάνη με τον σύζυγό της Πέτρο Καλκόβαλη που έδωσαν μία νέα πνοή στη μυθοπλασία της μικρής οθόνης μέσα από τις Άγριες Μέλισσες.

Η Μελίνα Τσαμπάνη μάλιστα, φανερά συγκινημένη για το... τέλος εποχής της αγαπημένης σειράς και με αφορμή το πάρτι για το φινάλε έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«Τέλος γυρισμάτων χθες για τις Άγριες Μέλισσες και το Διαφάνι άνοιξε τις πόρτες του για να μας αγκαλιάσει όλους για μια τελευταία φορά. Μόνο ευγνωμοσύνη και απέραντη αγάπη και εκτίμηση γι' αυτούς τους ήρωες, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, που δώσανε για τρία χρόνια την ψυχή τους, το ταλέντο τους, το χρόνο τους και με επαγγελματισμό, προσήλωση και Φιλότιμο δώσανε σάρκα, οστά και πνοή στα κείμενά μας. Το ευχαριστώ είναι λίγο! Τα λόγια εδώ περισσεύουν! Στα βλέμματα όλων μας χθες ήταν ξεκάθαρα όσα ζήσαμε κι όσα θα κουβαλάμε για μια ζωή...Με την ελπίδα σύντομα να ξανασυναντηθούμε. Μελίνα & Πέτρος».

Δείτε το βίντεο με το τρικούβερτο γλέντι των συντελεστών στο πάρτι για το τέλος των Άγριων Μελισσών:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved