Μαρτίκας: Τα καυτά φιλιά σε παραλία της Χαλκιδικής με την Βρισηίδα- Το νέο του post full in love!
Showbiz

Μαρτίκας: Τα καυτά φιλιά σε παραλία της Χαλκιδικής με την Βρισηίδα- Το νέο του post full in love!

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου περνούν ίσως μια από τις καλύτερές τους φάσεις, μιας και είναι ένα απόλυτα  ερωτευμένο ζευγάρι και δεν διστάζουν να το δείξουν με κάθε ευκαιρία. 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης, όπου και συμμετείχαν την φετινή σεζόν, με τα στιγμιότυπά τους on camera να είναι ιδιαίτερα τρυφερά.

Αμέσως μετά την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα, τόσο ο ίδιος όσο και η Βρισηίδα Ανδριώτου, δεν έχασαν στιγμή, μιας και το πρώτο τους μέλημα ήταν να συναντηθούν εκτός παιχνιδιού και να απολαύσουν τις κοινές τους στιγμές από εδώ και πέρα. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα, τα τρυφερά τους στιγμιότυπα, πληθαίνουν όλο και περισσότερο. Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, ο Σπύρος Μαρτίκας γνώρισε και τους γονείς της Βιρσηίδας Ανδριώτου, ενώ τις τελευταίες ώρες, το ζευγάρι απολαμβάνει χαλαρές στιγμές στην άκρως καλοκαιρινή Χαλκιδική.

Την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022, ο Σπύρος Μαρτίκας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφικό υλικό από την ημέρα τους στην παραλία και φυσικά δεν έλειψαν οι υπέροχες φωτογραφίες του ζευγαριού, που μαρτυρούν την ευτυχία τους, αλλά και το πόσο ερωτευμένοι νιώθουν ο ένας για τον άλλον. Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Survivor έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή του: "Ποτέ μην μετανιώνεις κάτι που σε κάνει να χαμογελάς..."

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved