Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Ντίνα Κώνστα!
Showbiz

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Ντίνα Κώνστα!

Η Ντίνα Κώνστα έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής 3 Ιουλίου, με τον Σπύρο Μπιμπίλα να γνωστοποιεί την είδηση του θανάτου της μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό του στο Facebook.

H ίδια ήταν μια από τις αγαπημένες ηθοποιούς του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης και είχε πρωταγωνιστήσει σε πολυάριθμες παραγωγές, με τους ρόλους της να είναι απόλυτα χαρακτηριστικοί και να σημειώνουν μεγάλη επιτυχία.

Η Ντίνα Κώνστα έφυγε από την ζωή σε ηλικία 83 ετών. Η ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως "Το Σοι μας", "Το Δις Εξαμαρτείν" και "Οι τρεις Χάριτες". Παρ' όλα αυτά, αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τον ρόλο της Ντένης Μαρκορά στην τηλεοπτική σειρά "Δυο Ξένοι". Πριν από μερικούς μήνες, είχε γίνει γνωστό, μέσα από δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ότι η Ντίνα Κώνστα πάσχει από άνοια και βρίσκεται σε ίδρυμα για ηλικιωμένους, εντός Αθηνών. Όπως αναφερόταν στο δημοσίευμα, στο πλευρό της ήταν η αγαπημένη της ανιψιά.

Η ηθοποιός έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής 3 Ιουλίου 2022, με τον αγαπημένο της φίλο και πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρο Μπιμπίλα, να γνωστοποιεί την είδηση μέσα από το προσωπικό του προφίλ στo Facebook.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο Facebook: "Μόλις πληροφορήθηκα από τον πατέρα Συμεων το θλιβερό νέο που θα μας γεμίσει όλους πόνο ! Η πολυαγαπημένη μας, η σπουδαια ηθοποιός, η αγωνιστρια δημοκράτισσα, η αστειρευτη χοουμοριστα, η πολυτάλαντη συναδελφος και ταυτόχρονα χαμηλών τόνων κι αθόρυβη φίλη μας έφυγε από κοντά μας σήμερα στις 7 το πρωί.. Ντινακι μας , που μας χάρισες τόσες σπουδαίες ερμηνειες στο Θέατρο κι ανεπαναληπτες δημιουργίες κάθε ειδους στην τηλεόραση θα μας λείψεις πολύ!!!! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ"

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved