Ιωαννίδου – Φάις: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους – Έτσι σχολίασε η Μαρία Καλάβρια το χωρισμό τους
Showbiz

Ιωαννίδου – Φάις: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους – Έτσι σχολίασε η Μαρία Καλάβρια το χωρισμό τους

Τέλος στη σχέση τους έδωσαν η Εύη Ιωαννίδου και ο Ίνο Φάις, γεγονός που επιβεβαίωσε μέσα από το Instagram της και η μητέρα του πρώην συντρόφου του μοντέλου, Μαρία Καλάβρια.

Είναι γεγονός πως το πρόσφατο διάστημα δεν βλέπαμε κοινές φωτογραφίες τους αφού η τελευταία τους εμφάνιση έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η Μαρία Καλάβια απαντώντας σε σχετική ερώτηση follower για το αν στενοχωρήθηκε που ο γιος της χώρισε, εκείνη δε δίστασε να απαντήσει πως:

«Εάν στεναχωρήθηκα… Αγαπάω πάρα πολύ την Εύη. Η Εύη είναι εξαιρετικό παιδί. Σίγουρα για να πήραν αυτή την απόφαση σημαίνει ότι και οι δύο το θέλανε. Ποτέ δεν ξέρεις… Σε μία σχέση ποτέ δεν μιλάς, ποτέ δεν ανακατεύεσαι. Να ναι καλά και οι δύο! Εύη μου σε αγαπάω».

Δες το σχετικό βίντεο

Η σχέση του ζευγαριού έγινε γνωστή τα περασμένα Χριστούγεννα με το μοντέλο να ανεβάζει τις πρώτες τoυς φωτογραφίες στo Instagram ενώ η Μαρία Καλάβρια, είχε δηλώσει για τη σχέση αυτή:

«Είναι με τον γιο μου. Είναι εξαιρετικό κορίτσι. Πολύ καλό και ευγενικό. Φαίνεται πως είναι από καλή οικογένεια και ευτυχώς βάζει σε πρόγραμμα και τον γιο μου. Οπότε χαίρομαι πάρα πολύ. Ο γιος μου είναι σεμνός και για να φτάσει στο σημείο να βγάλει φωτογραφία σημαίνει πως αρέσει πάρα πολύ η Εύη. Ήμασταν όλοι μαζί στις γιορτές. Τώρα η Εύη έφυγε για επαγγελματικές υποχρεώσεις», έχει δηλώσει η Μαρία Καλάβρια.

Δες φωτογραφίες του ζευγαριού

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved