Σοφία Παυλίδου: Οι σχέσεις με τον Φερεντίνο μετά τον χωρισμό και τα παιδιά τους
Showbiz

Σοφία Παυλίδου: Οι σχέσεις με τον Φερεντίνο μετά τον χωρισμό και τα παιδιά τους

Η Σοφία Παυλίδου το 1999 γνώρισε τον Χρήστο Φερεντίνο, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2004 και απέκτησαν δύο δίδυμα αγόρια.

Σήμερα οι γιοι τους είναι 18 χρόνων, ενώ η ηθοποιός μιλώντας για εκείνους και το πώς είναι ως μητέρα παραδέχθηκε: «Δεν νομίζω ότι υπήρξα ποτέ υπερπροστατευτική. Πάντα είχα μια χαλαρότητα αλλά συγχρόνως έθετα και όρια σε πράγματα όπως το φαγητό, ο ύπνος και το πόση ώρα θα παίξουν ηλεκτρονικά.

Έχουμε δημιουργήσει μια πολύ όμορφη σχέση. Δεν τους ζαλίζω στα τηλέφωνα. Δεν τους παίρνω κάθε μέρα. Θέλω να ξέρουν ότι εγώ είμαι εδώ αν κάτι χρειαστούν. Τους παρακολουθώ από μακριά και μου αρέσει που είναι ανεξάρτητοι. Παλιότερα θυμάμαι ότι τους έλεγα τη γνώμη μου σε διάφορα θέματα και χωρίς να μου τη ζητήσουν.

Μετά κατάλαβα ότι δεν έχει νόημα. Συνειδητοποίησα πως ό,τι κι αν πεις στα παιδιά με βάση την εμπειρία σου, αν δεν το βιώσουν τα ίδια, δεν θα αλλάξει κάτι. Πρέπει να κάνουν το λάθος τους, να αποτύχουν και να συνειδητοποιήσουν μόνοι τους το σωστό.

Παράλληλα, επειδή κάτι το λέω εγώ δεν σημαίνει ότι είναι το σωστό. Μπορεί να ήταν για εμένα σωστό την περίοδο που το βίωνα. Πλέον, αν με ρωτήσουν, τότε μόνο θα τους πω την άποψή μου».

Όσο για το πώς αντιμετώπισαν τα αγόρια το διαζύγιο που πήρε το ζευγάρι το 2016, η ίδια απαντά με ειλικρίνεια: «Ούτως ή άλλως, πρόκειται για μια κατάσταση που έχει δυσκολία.

Και 45 χρόνων να είσαι, αν σου πουν οι γονείς σου ότι χωρίζουν, θα στενοχωρηθείς. Εμάς οι γιοι μας ήταν έφηβοι. Δεν με τρόμαξε όμως αυτό γιατί ο χωρισμός μας ήταν μια συνειδητή απόφαση και όχι ένα καπρίτσιο της στιγμής.

Το είχαμε σκεφτεί πολύ καλά και εγώ και ο μπαμπάς τους. Γνώριζα λοιπόν ότι αυτό είναι κάτι που τα παιδιά το αντιλαμβάνονται. Άλλωστε ισχύει αυτό που λένε “ευτυχισμένοι γονείς, ευτυχισμένα παιδιά”. Στην αρχή εννοείται ότι κάπως τους ήρθε, μετά όμως δεν υπήρχε θέμα γιατί έβλεπαν πόσο αγαπημένοι είμαστε εγώ με τον Χρήστο.

Είχαμε και εμείς τις διαφωνίες μας και τους θυμούς μας. Κανένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο. Προσπαθήσαμε όμως. Έχουμε βαθιά αγάπη με τον Χρήστο, γι’ αυτό και κάναμε δυο παιδιά και ήμασταν σχεδόν είκοσι χρόνια μαζί.

Βάλαμε πολύ γρήγορα το προσωπικό μας “εγώ” και τους θυμούς μας στην άκρη και είπαμε ότι εμείς θα κρατήσουμε μόνο την αγάπη και όλα αυτά τα ωραία που μας συμβαίνουν. Αυτά επικοινωνήσαμε και στα παιδιά μας.

Παρόλο που χωρίσαμε λοιπόν, πήγαμε και κοινές οικογενειακές διακοπές και φυσικά βρισκόμαστε σε τραπέζια ή γιορτές. Θέλω να σου πω ότι για όλο αυτό προφανώς είχαμε πάρει τη γνώμη παιδοψυχολόγου.

Έχω ακούσει τα παιδιά μου να λένε στην ειδικό: “Δεν μας ενόχλησε που χώρισαν οι γονείς μας γιατί έχουμε άλλους φίλους μας που οι γονείς τους είναι στα δικαστήρια. Εμάς οι γονείς μας είναι αγαπημένοι”».

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved