Ντίνα Κώνστα: Χωρίς τελετή και κόσμο η αποτέφρωση της
Showbiz

Ντίνα Κώνστα: Χωρίς τελετή και κόσμο η αποτέφρωση της

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου της Ντίνας Κώνστα. Η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 83 ετών τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η Ντένη Μαρκορά των «Δύο ξένων» του MEGA, δεν μένει πια εδώ. Θα μείνει στις καρδίες μας ως σύμβολο μιας εποχής με τους ρόλους της στις πιο πιο δημοφιλείς σειρές της δεκαετίας του ’90 να γράφουν ιστορία στο MEGA.

Η Ντίνα Κώνστα έφυγε το πρωί της Κυριακής, όπως έζησε. Αθόρυβα ,διακριτικά. Περνούσε το τελευταίο διάστημα έναν Γολγοθά που λίγοι γνώριζαν, έχοντας βρεθεί αντιμέτωπη με τη δοκιμασία της άνοιας σε ίδρυμα των βορείων προαστίων.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Mega επιθυμία της Ντίνας Κώνστα ήταν η σορός της να αποτεφρωθεί. Παράλληλα επιθυμία των οικείων της είναι, όσοι θέλουν, να καταθέσουν χρήματα στο ΣΕΗ, καθώς δε θα μπορέσουν να στείλουν στεφάνια, μιας και δε θα γίνει κάποια τελετή.

Η αποτέφρωση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης, χωρίς τελετή και κόσμο, όπως επιβεβαίωσε μέσω ανακοίνωσής του το ΣΕΗ. Επιθυμία επίσης της ηθοποιού ήταν να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του ΣΕΗ, καθώς δεν θα δοθούν χρήματα για στεφάνια.

«Το θέατρο μας σήμερα θρηνεί την απώλεια της σπουδαίας ηθοποιού, της μοναδικής ερμηνεύτριας δεκάδων ρόλων κάθε είδους, στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, που αγαπήθηκε από το κοινό και κατάφερε να μην ταυτιστεί με κανέναν από τους εμβληματικούς τηλεοπτικούς της ρόλους. Συνεπής αγωνίστρια της Αριστεράς, καλή συνάδελφος, μαχητική συνδικαλίστρια, λαμπερό και ελεύθερο πνεύμα με αστείρευτο χιούμορ, η ακαταμάχητη Ντίνα Κώνστα, που άφησε το στίγμα της μέσα από το έργο της, μας αφήνει φτωχότερους, στέλνοντας όμως μήνυμα συνεπείας, ήθους, εργατικότητας και αφοσίωσης ιερής στην μοναδική της αγάπη όπου και αφιέρωσε την ζωή της, το Θέατρο. Το ΣΕΗ και όλος ο θεατρικός κόσμος θρηνεί για την απώλεια της σπουδαίας συνάδελφου Ντίνας Κώνστα. Επιθυμία της ίδιας είναι να γίνει αποτέφρωση χωρίς τελετή, όπως επίσης και αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλοβοηθείας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑ.ΣΕ.Η.)» αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΕΗ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved