Survivor Ημιτελικός: Με σούπερ σέξι μίνι η Κάτια Ταραμπάνκο! Οι γόβες που μας ξετρέλαναν!
Showbiz

Survivor Ημιτελικός: Με σούπερ σέξι μίνι η Κάτια Ταραμπάνκο! Οι γόβες που μας ξετρέλαναν!

Survivor Ημιτελικός: Σαν να μην πέρασε μια μέρα για την Κάτια Ταραμπάνκο και την εμφάνισή της στο αποψινό live που θα αναδείξει τους παίκτες που πάνε τελικό!

Τι εννοούμε με αυτό;

Όπως όλοι θυμόμαστε η Κάτια είχε λάβει μέρος και στον περσινό κύκλο του ριάλιτι αλλά και στον φετινό μόνο που στην περίπτωση του περσινού είχε αποχωρίσει για ιατρικούς λόγους ενώ φέτος παρέμεινε μέχρι που το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να την αφήσει εκτός ενώ παράλληλα βίωσε και σοκαριστίκες στιγμές καθώς όσο ήταν μέσα έμαθε και για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η Κάτια νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (5-07) κατέφθασε στο Άλσος Γαλατσίου και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό με την υπέροχη εμφάνισή της.

Για αυτό το πρώτο live η Κάτια επέλεξε ένα σούπερ μίνι φόρεμα με απίθανα μοτίβα σε μπλε, γαλάζιες και κίτρινες αποχρώσεις ενώ απογείωσε το look της με τέλεια κίτρινη τσάντα και γαλάζιες γόβες.

Δες την στη gallery αλλά και στο βίντεο

«Ξενέρωσα γιατί ήθελα κι άλλο Survivor κι άλλους στίβους μάχης αλλά το άλλο μου μισό ήθελε να γυρίσω. Με ενημέρωσε η παραγωγή για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Ακόμα είμαι σε σοκ», είχε δηλώσει κατά την αποχώρησή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved