Παναγιώταρου: Αποκάλυψε το μήνυμα αγάπης που της είχε γράψει ο Σχίζας στον τελικό του J2US
Showbiz

Παναγιώταρου: Αποκάλυψε το μήνυμα αγάπης που της είχε γράψει ο Σχίζας στον τελικό του J2US

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θέλησε να δείξει δημόσια το πόσο στηρίζει ο ένας τον άλλον εδώ και 1,5 χρόνο που είναι μαζί.

Η σημερινή (5/7) ημέρα είναι αρκετά σημαντική τόσο για τον Άρη Σοϊλέδη, όσο και για τον Στάθη Σχίζα, οι οποίοι περιμένουν να δουν ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor. Οι πρώην παίκτες του ριάλιτι και ο κόσμος σιγά σιγά καταφθάνει στο Γαλάτσι στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι, ώστε να στηρίξουν από κοντά τους δύο παίκτες.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου από το πρώτο λεπτό στηρίζει τον αγαπημένο της και αρκετές φορές είχε δημοσιεύσει στα social media κοινά τους στιγμιότυπα αλλά μηνύματα αγάπης της. Αυτή τη φορά η ίδια πόσταρε το σημείωμα που της είχε γράψει ο Στάθης, όταν διαγωνιζόταν εκείνη στον τελικό του J2US.

«Είσαι πιο έτοιμη από ποτέ. Πάτησε πάνω στη σκηνή και κάνε τη να σπάσει. Κάνε μας όλους να τραγουδάμε μαζί σου σήμερα. Καλή επιτυχία. Ταλεντάρα μου, σ’αγαπώ» έγραφε το σημείωμα.

Ενώ η Αλέξανδρα Παναγιώταρου σχολίασε στη λεζάντα:«Ήσουν το στήριγμά μου κι εγώ είμαι το δικό σου σήμερα. Ότι και να γίνει είμαστε μαζί και σε αυτό» συμπλήρωσε εκείνη πάνω στην ίδια ανάρτηση.

Μάλιστα μιλώντας η Αλεξανδρά Παναγιώταρου χθες (5/7) αποκλειστικά στο gossip-tv.gr αποκάλυψε πόσο πολύ περίμενε αυτή τη βραδιά καθώς ο Στάθης της έχει λείψει πολύ και ήθελε επιτέλους να τον δει από κοντά.

«Είναι μια μέρα που την περίμενα καιρό, μια μέρα που έχει φτάσει και είμαι κι εγώ εδώ. Περιμένω με ανυπομονησία να δω τον Στάθη, μου έχει λείψει πάρα πολύ. Χαίρομαι που επιτέλους επιστρέφει πίσω στην καθημερινότητα μας, στους ανθρώπους του και είμαι και πάρα πολύ περήφανη για αυτόν», είπε.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved