Showbiz

Λαχτάρησε η Μαρία Ηλιάκη! Το «ατύχημα» στο σπίτι και η αγωνία για την κόρη της

Gossip-tv Team

Στιγμές αγωνίας μέσα στο σπίτι της έζησε η Μαρία Ηλιάκη μετά από μικρή απροσεξία!

Η παρουσιάστρια που αυτό το διάστημα κάνει τις διακοπές της μαζί με την κόρη της στην Ελβετία προκειμένου να είναι στο πλευρό του συζύγου της, μέσα από ένα story της περιέγραψε την λαχτάρα που τράβηξε γυρνώντας από το σούπερ μάρκετ.

Συγκεκριμένα όπως είπε αφού ψώνισε μερικά σακουλάκια ξηρούς καρπούς για να φτιάξει ένα από τα κέικ που αγαπάει ο Στέλιος Μανουσάκης, βγάζοντάς τα από τη σακούλα χύθηκαν όλα στο πάτωμα και έτρεχε μανιωδώς να τα μαζέψει καθώς φοβήθηκε πως η κόρη της, Κατερίνα η οποία πλέον περπατάει, θα αρχίσει να τα βάζει στο στόμα.

«Σήμερα έζησα αυτή την αργή κίνηση που βλέπουμε στις ταινίες. Είχα πάει σούπερ μάρκετ, είχα πάρει διάφορους ξηρούς καρπούς κι έτσι όπως έχω γυρίσει και η μικρή είναι γύρω μου και κάνει βόλτες γιατί περπατάει κάπως πάω να βγάλω τα κουτιά και ανοίγουν και αρχίζουν και πέφτουν σε αργή κίνηση σε πατώματα και καναπέδες και σκέφτομαι την μικρή να πηγαίνει να το πιάνει και να το βάζει στο στόμα… πιο γρήγορα δεν έχω μαζέψει το σπίτι, σε πέντε δευτερόλεπτα…», είπε.

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved