Ελένη Μενεγάκη: Οι αλλαγές στο σώμα της μέσα από φωτό με μαγιό! (photos)
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Οι αλλαγές στο σώμα της μέσα από φωτό με μαγιό! (photos)

Άλλο ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι απολαμβάνει η Ελένη Μενεγάκη και φέτος η οποία μετά την αυλαία που έριξε στην εκπομπή της στο Mega, θέλησε να βρεθεί στο προσωπικό της ησυχαστήριο, την Άνδρο. 

Και όπως κάθε καλοκαίρι, η όμορφη παρουσιάστρια έκανε και τις βόλτες της στα γύρω νησιά, ήπιε το ουζάκι της σε παραθαλάσσιους προορισμούς που της αρέσουν μαζί με μεζέδες, χόρτασε τις βουτιές της σε όμορφες παραλίες και φυσικά απόλαυσε την παρέα των δικών της ανθρώπων της οικογένειάς της που αποτελούν πάντα την απόλυτη προτεραιότητά της.

Άλλωστε, για την Ελένη Μενεγάκη, το πιο αξέχαστο και ξεχωριστό καλοκαίρι είναι πάντα αυτό που περνάει μαζί με τα παιδιά της και τον άνδρα της ζωής της, τον Μάκη Παντζόπουλο με τον οποίο έχουν κοινούς στόχους για το μέλλον και ίδια φιλοσοφία ζωής.

Δεν είναι τυχαίο που τα τελευταία χρόνια δεν μπορούν να φανταστούν τα καλοκαίρια τους μακριά από την Άνδρο, το νησί που τους έφερε κοντά και αποφάσισαν από κοινού να είναι το καταφύγιό τους κάθε φορά που θέλουν να ξεφύγουν από την καθημερινότητά τους.

Φυσικά, και αυτό το καλοκαίρι η Ελένη Μενεγάκη έχει αφοσιωθεί στα πιο αγαπημένα της πρόσωπα, όμως φροντίζει και τον εαυτό της πολύ. Της αρέσει να αφιερώνει χρόνο για την ξεκούρασή της ενώ προσέχει πολύ και τη διατροφή της.

Γι' αυτό και αν συγκρίνει κανείς τις φετινές φωτογραφίες της μαγιό με τις περυσινές ή τις προπέρσινες, θα διαπιστώσει ότι δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα στην εμφάνισή της.

Παραμένει καλλίγραμμη, σε πολύ καλή φόρμα και κυρίως χαρούμενη η Ελένη Μενεγάκη η οποία ξέρει πως το μυστικό για να μην παίρνει κιλά, είναι να χάνει τα τυχόν δύο ή τρία παραπανίσια κιλά που μπορεί να προκύψουν από συνεχόμενες μέρες ατασθαλειών.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της με μαγιό από φέτος αλλά και από προηγούμενες χρονιές και θα διαπιστώσετε ότι όντως και φέτος, η Ελένη παραμένει ίδια και απαράλλακτη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved