Showbiz

Λευτέρης Πανταζής: Περήφανος μπαμπάς: Τα απίθανα βίντεο από τον γάμο της Κόνι και το «ευχαριστώ»!

Gossip-tv Team

Ο Λευτέρης Πανταζής δημοσίευσε διάφορα βίντεο από τον εντυπωσιακό γάμο της κόρης του, Κόνι Μεταξά, που ήταν και μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του!

Ο τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα περήφανος για την Κόνι Μεταξά, στην οποία φυσικά και δεν μπορεί να χαλάσει χατίρι.

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στα Φαλάσσαρνα και στη συνέχεια διοργάνωσαν ένα απίθανο γλέντι στην υπέροχη παραλία της Κρήτης, με πλήθος επωνύμων να δίνουν το παρών και να δημιουργούν όλοι μαζί μια απίθανη ατμόσφαιρα. Ο Λευτέρης Πανταζής, όπως ήταν λογικό, ξεσήκωσε όλους τους καλεσμένους με μερικές από τις πιο αγαπημένες επιτυχίες του, ενώ καλεσμένη στον γάμο ήταν και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία επίσης έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή!

Ο Λευτέρης Πανταζής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από τον γάμο της κόρης τους, ενώ σε ένα από εκείνα φαίνεται και ο Μάριος Καπότσης να χορεύει το τραγούδι "Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου".

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Σε επόμενο στιγμιότυπο που δημοσίευσε, ο Λευτέρης Πανταζής έδειξε και τους ιδιαίτερους καλεσμένους που παρευρέθηκαν στον γάμο, όπως φυσικά και η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας του: «Ευχαριστούμε για την αγάπη σας. Αγάπη με γεύση Καραμέλας»

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved