Showbiz

Νατάσα Θεοδωρίδου: Το απίθανο βίντεο με τις κόρες της και οι διακοπές στην Πάρο!

Gossip-tv Team

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στις κόρες της, την Ανδριάνα Φουστάνου και την Χριστιάνα Μπέττα και η αλήθεια είναι ότι θέλει να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί τους!

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες, που το κοινό λατρεύει ιδιαίτερα και για αυτόν τον λόγο άλλωστε, κάθε νέο της τραγούδι, γίνεται viral από την πρώτη κιόλας στιγμή της κυκλοφορίας του!

Η Ανδριάννα και η Χριστιάνα είναι οι δυο κόρες της Νατάσας Θεοδωρίδου και η τραγουδίστρια τους έχει πολύ μεγάλη αδυναμία, ενώ ποτέ δεν έχει κρύψει το πόσο πολύ υπερήφανη νιώθει για εκείνες και για όλα όσα έχουν καταφέρει. Η πανέμορφη τραγουδίστρια, το μεσημέρι της Τρίτης 26 Ιουλίου δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό βίντεο στα social media με τις κόρες της, όπου οι τρεις τους ταξίδεψαν παρέα μέχρι και την Πάρο και πέρασαν φανταστικά!

Στο συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο και η Νατάσα Θεοδωρίδου δημοσίευσε στο Tik Tok φαίνεται με τις αγαπημένες της κόρες μέσα στο αεροπλάνο, ενώ μονίμως είναι ιδιαίτερα χαρούμενες, που περνούν χρόνο μαζί!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved