Δανάη Παππά: Χορεύει σε ρυθμούς τσιφτετελιού τραγούδι της Φουρέιρα και αποθεώνεται στο Tik Tok!
Showbiz

Δανάη Παππά: Χορεύει σε ρυθμούς τσιφτετελιού τραγούδι της Φουρέιρα και αποθεώνεται στο Tik Tok!

Η Δανάη Παππά, σε αντίθεση με πολλούς συμπρωταγωνιστές της στον Σασμό δεν έχει επιστρέψει ακόμα στα πλατό γυρισμάτων καθώς προφανώς οι δικές της σκηνές είναι αργότερα μέσα στον μήνα που έρχεται. 

Τι κάνει λοιπόν; Συνεχίζει να απολαμβάνει το καλοκαίρι της και τις ξέγνοιαστες διακοπές της, έχοντας... οργώσει Αιγαίο και Ιόνιο, άλλοτε με τον αγαπημένο της Λάμπρο Λάζαρη και άλλοτε παρέα με άλλες ηθοποιούς της αγαπημένης σειράς και τους συντρόφους τους.

Η όμορφη ηθοποιός λοιπόν είπε να ξεφύγει λίγο από τις τετριμμένες πόζες με μαγιό σε υπέροχα -κατά τα άλλα- τοπία της χώρας μας και να μεταμορφωθεί σε μία άξια και πολύ ταλαντούχα... belly dancer με τραγούδι μάλιστα της Ελένης Φουρέιρα.

Πρόκειται για το νέο hit του καλοκαιριού, το ξεσηκωτικό anthem με τίτλο «El Telephone» που ήταν και το πρώτο single από το νέο album της!

Το «El Telephone» είναι ένα hot track, που συνδυάζει δυναμικά pop και ethnic στοιχεία, σε ένα «εκρηκτικό» αποτέλεσμα. Τη μουσική υπογράφουν οι Dj Bobito, Dj Paco και Antonis Rigas και τους στίχους οι Dj Bobito, Dj Paco, Antonis Rigas και Ayman.

Το «El Telephone» περιλαμβάνεται στο νέο album της Ελένης Φουρέιρα, με τίτλο «Poli-Ploki», που ήδη κυκλοφόρησε και προφανώς είναι πλέον το αγαπημένο και για τη Δανάη Παππά η οποία φορώντας ένα animal print μπικίνι και με πολύ καλή διάθεση χόρεψε στους ρυθμούς του, δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό. Δείτε την παρακάτω:

Καταλαβαίνετε τι συνέβη μετά απ' αυτό! Χαμός από σχόλια για την ηθοποιό που θα μπορούσε άνετα να ανήκει -γιατί όχι- στο μπαλέτο της Ελένης Φουρέιρα, δεν νομίζετε;

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved