Η... «mini me» της Ελένης Μενεγάκη! Η απίθανη ομοιότητα με την κόρη της, Βαλέρια!
Showbiz

Η... «mini me» της Ελένης Μενεγάκη! Η απίθανη ομοιότητα με την κόρη της, Βαλέρια!

Η Ελένη Μενεγάκη έχει να περηφανεύεται για όλα της τα παιδιά. Όμως με την 14χρονη κόρη της, Βαλέρια, έχει έναν λόγο παραπάνω να είναι χαρούμενη! 

Και ο λόγος είναι απλά ότι μοιάζουν καταπληκτικά οι δυο τους! Η ίδια η Ελένη Μενεγάκη έχει παραδεχτεί δημόσια ότι της μοιάζει καταπληκτικά και πως και εκείνη στην ηλικία της Βαλέριας, είχε ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά, το ίδιο νάζι, το ίδιο χαμόγελο.

«Η Βαλέρια μού μοιάζει πολύ, είναι ίδια εγώ, η Μαρίνα είναι φτυστή ο μπαμπάς της, ο Μάκης, με μπλε μάτια, δεν έχει κάτι άλλο από εμένα. Έχω ξεφύγει πια από αυτά τα άγχη. Τα έχω ξεπεράσει αυτά. Στην αρχή περίμενα να με δω στο πρώτο, δεύτερο παιδί, τώρα ξέρω, γεννάω μπαμπάδες» είχε παραδεχτεί η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της αναφερόμενη στα παιδιά της και στο πόσο της μοιάζουν.

Η Βαλέρια λοιπόν, το τρίτο κατά σειρά παιδί που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο, είναι πράγματι μία μικρογραφία της και χαίρεται πολύ γι' αυτό.

Όχι πως έχει πλέον βέβαια και πολλή σημασία για την Ελένη η οποία δεν ξεχωρίζει τα παιδιά της. Κάθε ένα από αυτά, έχουν τη δική τους μοναδικότητα, κάτι για το οποίο χαίρεται πολύ η ίδια η παρουσιάστρια.

Ο 19χρονος Άγγελός της, ο πρωτότοκος είναι αυτόνομος και πάντα χαρούμενος αλλά και κάπως μυστηριώδης. Η 16χρονη Λάουρα είναι πιο κλειστός χαρακτήρας και αφοσιωμένη στους στόχους της ενώ η 14χρονη Βαλέρια είναι η χαρά της ζωής και με ένα της χαμόγελο μπορεί να κάνει τη μαμά της ό,τι θέλει. Όσο για τη μικρή Μαρίνα, το στερνοπούλι της Ελένης Μενεγάκη, είναι η πιο χαϊδεμένη, η πιο χαριτωμένη αλλά και η πιο ναζιάρα από όλα της τα παιδιά.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες για να διαπιστώσετε και εσείς πόσο πολύ μοιάζει η Βαλέρια Λάτσιου στη μαμά της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved