Η Νικολούλη όπως ποτέ ξανά! Οι διακοπές στην Πάρο και οι στιγμές κεφιού! Ο χορός και το τραγούδι της
Showbiz

Η Νικολούλη όπως ποτέ ξανά! Οι διακοπές στην Πάρο και οι στιγμές κεφιού! Ο χορός και το τραγούδι της

Οι ωραιότερες στιγμές του καλοκαιριού της Αγγελικής Νικολούλη μέσα από δυο απίθανα βίντεο με την παρουσιάστρια να πίνει το κρασί της, να τραγουδάει και να χορεύει με την παρέα της.

Η Αγγελική Νικολούλη μετά το τέλος της εκπομπής της «Φως στο Τούνελ» στο Mega ξεκίνησε τις διακοπές της στο Κυκλαδίτικο νησί με την παρέα της και την είδαμε όπως ποτέ άλλοτε.

Με ελαφρύ μακιγιάζ, επιμελώς ατημέλητα τα ξανθά της μαλλιά και πάντα σικάτη, πίνει το κρασί της ενώ έρχεται στο τσακίρ κέφι τραγουδώντας και χορεύοντας.

Δες τα απίθανα στιγμιότυπα

«Θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί με πιέζουν για να κλείσω, είναι και η τελευταία εκπομπή ας μην τους χαλάσω το χατίρι. Λέμε, φίλοι μου, ότι είναι η τελευταία εκπομπή, ελπίζω να μη μας φέρει τίποτα άλλο εκτάκτως εδώ την ερχόμενη εβδομάδα. Πάντως με τα μέχρι τώρα δεδομένα λέμε το καληνύχτα και το καλό καλοκαίρι και θα ανταμώσουμε πάλι εδώ στη μεγάλη οικογένεια του MEGA από το φθινόπωρο.

έβαια το πολύ πολύ μεγάλο ευχαριστώ ξέρετε που το φυλάω πάντα. Σε εσάς τους τηλεθεατές. Σε εσάς που 27 ολόκληρα χρόνια μας στηρίζετε, μας βοηθάτε και προχωράμε την έρευνα μας για να φωτίζεται το σκοτάδι, να έχουμε την αλήθεια, να έχουμε δικαιοσύνη και να παίρνουν οι οικογένειες τις απαντήσεις σε όλα τα δράματα τους. Ειλικρινά, ειλικρινά, ειλικρινά να μην ξαναζήσουμε τέτοια ιστορία σαν αυτή με τα τρίτα παιδάκια στην Πάτρα. Θα ήθελα να κλείσω με αυτό το παιδάκι που μέσα από τον τάφο του όντως μίλησε για να δικαιωθούν και τα άλλα αδελφάκια του. Εκεί ψηλά που είναι τα τρία αγγελάκια. Τα τρία αγγελάκια που ζωγράφισε η Τζωρτζίνα. Να σας καληνυχτίσω, να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το φθινόπωρο και να κλείσουμε με αυτό το παιδί», είχε πει η Αγγελική Νικολούλη στο φινάλε της εκπομπής της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved