Επώνυμες Ελληνίδες βγήκαν στην παραλία και ξέχασαν τα προϊόντα μακιγιάζ! Οι απίθανες no make up φωτό
Showbiz

Επώνυμες Ελληνίδες βγήκαν στην παραλία και ξέχασαν τα προϊόντα μακιγιάζ! Οι απίθανες no make up φωτό

Είναι η εποχή που οι επώνυμες Ελληνίδες τολμούν να «τσαλακωθούν» και να βγουν στην παραλία χωρίς μακιγιάζ

Το φετινό καλοκαιράκι πολλές ήταν οι εκπλήξεις που συναντήσαμε στο Instagram και ανάμεσα σε αυτές δεκάδες no make up φωτογραφίες από επώνυμες Ελληνίδες που συνήθως τις βλέπουμε μακιγιαρισμένες είτε σε εξόδους τους είτε σε πλάνα από σειρές στις οποίες συμμετέχουν, είτε σε άλλες φωτογραφίες που οι ίδιες επιλέγουν να μοιραστούν στα social media.

Γιατί πραγματικά τι να το κάνεις το μακιγιάζ όταν ο ήλιος μπορεί να σου δώσει τη φυσική λάμψη που επιθυμείς πάντα βέβαια με την απαραίτητη προστασία.

Γιατί δε λέμε ωραίο και το κραγιόν, ωραία και η μάσκαρα που τονίζει τα βλέφαρα, ωραίο και το ρουζάκι που δίνει ζωντάνια στα μάγουλα αλλά σαν την φυσική ομορφιά… δεν έχει.

Και πράγματι, έχουμε διαλέξει για σένα μπόλικες φωτογραφίες, μέσα από τις οποίες θα δεις μερικές από τις αγαπημένες σου Ελληνίδες να ποζάρουν χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Η Ελένη Μενεγάκη για παράδειγμα… έχει πει πως το καλοκαίρι παίρνει μια ανάσα αφού καθημερινά επιβάλλεται για τις ανάγκες της τηλεόρασης το βαρύ μακιγιάζ, ωστόσο αυτή είναι η εποχή που χαίρεται τις αντηλιακές και ενυδατικές κρέμες της και τίποτα παραπάνω, ιδίως στην παραλία.

Η Δούκισσα Νομικού από την άλλη διατηρεί τη βελούδινη επιδερμίδα της με καλή ενυδάτωση, πολύ νερό και χωρίς πινέλα μακιγιάζ το καλοκαίρι. Γιατί και χωρίς μακιγιάζ οι Ελληνίδες είναι πανέμορφες.

Ας χαρούμε τις βουτιές μας με καθαρό και υγιές δέρμα και ας αφήσουμε τα προϊόντα μακιγιάζ για τις άλλες ώρες της ημέρας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved