Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Δείτε την Βασιλική από τον Σασμό με κόκκινο μπικίνι – Το video θα γίνει viral
Showbiz

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Δείτε την Βασιλική από τον Σασμό με κόκκινο μπικίνι – Το video θα γίνει viral

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, η οποία υποδύεται την Βασιλική στον Σασμό, έβαλε το κόκκινο μπικίνι της, απόλαυσε το μπάνιο της και το video είναι απλά μοναδικό!

Σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της σειράς του Alpha, η ηθοποιός απόλαυσε τις βουτιές της με τις κόρες της και τον σύζυγό της, Γιάννη Νταλιάνη και δεν δίστασε να δημοσιεύσει ένα υπέροχο βίντεο.
Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου φορώντας ένα κόκκινο μπικίνι, παίζει με το νερό και ποζάρει στο φακό!


Όπως θα δείτε και εσείς στα 47 της χρόνια έχει αψεγάδιαστη σιλουέτα και δεν χρειάζεται καμία επεξεργασία στα στιγμιότυπα από τις βουτιές της.

Δείτε την και εσείς παρακάτω και θα εντυπωσιαστείτε με την απίστευτη σιλουέτα της!

Και μπορεί η Μαριλίτα Λαμπροπούλου να κάνει τις βουτιές της, όμως τα spoilers λίγο πριν ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος της σειράς, Σασμός δίνουν και παίρνουν!

Τα spoilers τη θέλουν να δίνει μεγάλη μάχη ώστε να αποδείξει την αθωότητα του Μαθιού καθώς επίσης ίδια στάση θα κρατήσει και ο Νικηφόρος αλλά και ο Αστέρης αφού κανείς δεν πιστεύει πως ο Μαθιός σκότωσε τον Άγγελο!

Θα δούμε το άλλο πρόσωπο της Βασιλικής! Θα είναι αγνώριστη καθώς θα μας δείξει το πιο δυναμικό και μάχιμο πρόσωπό της, καθώς θέλει πάση θυσία να ελευθερώσει τον αγαπημένο της από τη φυλακή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved