Αννίτα Ναθαναήλ: Και οι δύο κόρες της ζουν μακριά της. Πώς το πήρε;
Showbiz

Αννίτα Ναθαναήλ: Και οι δύο κόρες της ζουν μακριά της. Πώς το πήρε;

Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε για τις κόρες της και την απόφαση τους να σπουδάσουν στο εξωτερικό.

Επίσης, ανέφερε ποια είναι η πιο σημαντική συμβουλή που τους έχει δώσει.

Οι κόρες σας είναι πλέον ενήλικες. Με τι ασχολούνται;

Η Σύνθια είναι 20 ετών και είναι στην Καλιφόρνια. Είναι στο τρίτο έτος στο USC του Λος Άντζελες όπου σπουδάζει Δημόσιες Σχέσεις αι Business. Η Τερέζα που είναι 18 χρόνων ξεκινάει τη φοίτησή της στο UCLA που βρίσκεται επίσης στο Λος Άντζελες, και θα είναι μόλις 20’ μακριά από τη μεγάλη.

Νιώθω τεράστια ικανοποίηση που έχω επιτύχει και εξυπηρέτησα όσο καλύτερα μπορούσα τον ρόλο μου ως μητέρας. Τα κορίτσια μου είναι πάνω απ’ όλα καλά παιδιά. Άνοιξαν πλέον τα φτερά τους και κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα σε αυτό που εκείνες επέλεξαν κι εμείς θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα τους σε αυτή τους τη διαδρομή.

Είσαι προετοιμασμένη για τη στιγμή που θα φύγει και η μικρή από το σπίτι;

Ναι, είμαι πολύ χαρούμενη. Δεν έχω κανένα άγχος διότι ξέρω ότι μπορώ να πηγαίνω όσο συχνά θέλω ή χρειαστεί, αρχής γενομένης από τον Σεπτέμβριο, όπου θα πάμε οικογενειακός στο Λος Άντζελες για να τακτοποιήσουμε και την Τερέζα στο καινούριο της πανεπιστήμιο.

Ποια είναι η πιο σημαντική συμβουλή που έχεις δώσει στις κόρες σου;

Νομίζω ότι τα παιδιά μου έχουν πάρει τα σημαντικότερα εφόδια για το μέλλον. Έουν λάβει πολλή αγάπη από το σπίτι και τις σωστές αξίες προκειμένου να είναι καλοί άνθρωποι με ενσυναίσθηση και ευαισθησία, ειδικότερα για τους λιγότερο τυχερούς ανθρώπους.

Κάνουν πραγματικές φιλίες, είναι ειλικρινείς και παλεύουν για τους στόχους τους όντας πλέον καπετάνισσες στο δικό τους καράβι. Ακριβώς όπως μεγάλωσα και εγώ και ο Κρις.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved