Αθηνά Μαξίμου: Συγκινεί με το μήνυμά της για τον Κωνσταντίνο Παπαχρόνη που θα γινόταν 45 χρονών
Showbiz

Αθηνά Μαξίμου: Συγκινεί με το μήνυμά της για τον Κωνσταντίνο Παπαχρόνη που θα γινόταν 45 χρονών

Συγκινεί η Αθηνά Μαξίμου με το μήνυμά της για τον ηθοποιό, Κωνσταντίνο Παπαχρόνη που σήμερα θα γινόταν 45 χρονών! 

Ο Κωνσταντίνος Παπαχρόνης έφυγε στις 2 Δεκεμβρίου του 2008 σε ηλικία 31 ετών μετά από τροχαίο που είχε με τη μηχανή του.

Η Αθηνά Μαξίμου με αφορμή τα 45α γενέθλια που θα γιόρταζε σήμερα ο αείμνηστος ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία του στο Instagram και έγραψε: «Αυτός ο άγγελος…σήμερα θα είχε γενέθλια. Μας λείπεις υπέροχο πλάσμα!!! Κωσταντίνος Παπαχρόνης!!!».

Ποιος ήταν ο Κωνσταντίνος Παπαχρόνης που έφυγε στα 31 του χρόνια

Ο Κωνσταντίνος Παπαχρόνης γεννήθηκε στην Αθήνα τις 9 Αυγούστου του 1977 και απεβίωσε στις 2 Δεκεμβρίου του 2008. Ιδιαίτερη πατρίδα του ήταν η Κατερίνη. Ο πατέρας του υπήρξε εκπαιδευτικός και ένας από τους ιδρυτές των μουσικών σχολείων στην Ελλάδα.Ο Κωνσταντίνος Παπαχρόνης ήταν ο μεγαλύτερος από πέντε αδέλφια.

Ήταν ένας ταλαντούχος ηθοποιός και περήφανος κιθαρίστας του πανκ συγκροτήματος Rockin΄ Βones, έβρισκε εκεί «μια άλλου τύπου αδρεναλίνη». «Έγινα ηθοποιός γιατί δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς» είχε πει.

Ο ρόλος, ωστόσο, που τον καθιέρωσε και ανέδειξε το σπουδαίο ταλέντο του ήταν εκείνος του ψυχικά άρρωστου Λευτέρη στο «Γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη, που ανέβηκε στην Νέα Σκηνή του Εθνικού το 2006/2007.

Τα επόμενα θεατρικά του βήματα ήταν ως Κάσιο στον «Οθέλο», Σταβρόγκιν στους «Δαίμονες και Δαιμονισμένους», και Σταν στον «Δον Ζουάν στο Σόχο».

Η τελευταία του εμφάνιση στη σκηνή ήταν ως Μέλχιορ στο «Ξύπνημα της Άνοιξης» του Φρανκ Βέντεκιντ.

Από τις τηλεοπτικές δουλειές του, ξεχωρίζουν οι συμμετοχές του στις σειρές «Έτσι Ξαφνικά» και «Μωβ-Ροζ».

Στον κινηματογράφο, είχε εμφανιστεί στις ταινίες «Ευγένιος Αγνώστων Λοιπών Στοιχείων» (1997), «Ο καλύτερός μου Φίλος» (2001), «Delivery» (2004) και στο βραβευμένο «Σκλάβοι στα Δεσμά τους» (2009), που προβλήθηκε μετά τον θάνατό του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved