Μαίρη Συνατσάκη: Η ανάρτησή της προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων - «Απαράδεκτο»
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Η ανάρτησή της προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων - «Απαράδεκτο»

Η Μαίρη Συνατσάκη δεν μπορούσε να φανταστεί πως με μία ανάρτησή της θα προκλινόταν θύελλα αντιδράσεων από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Μαίρη Συνατσάκη αφού όπως η ίδια έκανε γνωστό, περιμένει το πρώτο της μωράκι, καρπός του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή.

Η παρουσιάστρια πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε το ευτυχές γεγονός μέσα από μια συγκινητική της ανάρτηση ενώ το μεσημέρι της Τρίτης (2-08) μέσω story την είδαμε να μιλά για αυτό αλλά με τον τρόπο εκείνο που μόνο η ίδια ξέρει.

Η ίδια είναι ιδιαίτερη ενεργή στα social media και ποστάρει διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά, η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε μία φωτογραφία από την στιγμή που επισκέφτηκε ένα κατάστημα ΕΛΤΑ.

Πιο συγκεκριμένα η ίδια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας:«Ταχυδρομεία, η αγαπημένη μου πόλη».

Αυτό το στιγμιότυπο, όμως, εξόργισε τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι κατέκλυσαν τον λογαριασμό της στο Instagram με μηνύματα συμπαράστασης για την αναμονή της στο κατάστημα, ενώ θα έπρεπε ως εγκυμονούσα να έχει προτεραιότητα.

«Είσαι έγκυος, κανονικά δεν περιμένεις», «Έγκυος και περιμένεις στην ουρά; Απαράδεκτο», «Έγκυος είσαι έχεις προτεραιότητα, μην περιμένεις στη σειρά», ήταν μερικά μόνο από τα μηνύματα που δέχτηκε η Μαίρη Συνατσάκη.

Δείτε στην gallery τα όσα ανέβασε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved