Στάθης Σχίζας: Η πρώην σύντροφός του απαντά μετά το ξέσπασμά του – Λένε τόσα οι άλλοι και δεν μιλάω
Showbiz

Στάθης Σχίζας: Η πρώην σύντροφός του απαντά μετά το ξέσπασμά του – Λένε τόσα οι άλλοι και δεν μιλάω

Λίγες ώρες μετά το ξέσπασμα του Στάθη Σχίζα με αφορμή τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του στο Instagram που κάνει διακοπές σε πολυτελή ξενοδοχεία με την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και την κόρη του, τοποθετήθηκε δημόσια και η πρώην σύντροφος του Μαρία Κατσαρού!

Ο Στάθης Σχίζας έγραψε: «Καλησπέρα σας και εύχομαι να περνάτε καλά. Βλέπω διάφορα κακοπροαίρετα σχόλια που γράφετε ορισμένοι χωρίς να ξέρετε και χωρίς να σας πέφτει λόγος. Κακώς μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία να απολογηθώ για το τι κάνω μόνο και μόνο γιατί προσβάλλομαι από κάποια σχόλια κι εγώ και η σύντροφός μου. Αρχικά μερικοί λέτε για τις χλιδάτες διακοπές χιλιάδων ευρώ και τα χρήματα που μου τρώει η Αλεξάνδρα. Δεύτερον αναφέρετε το ότι δεν κάνω διακοπές με το παιδί μου χωρίς να ξέρετε τι συμβαίνει στο σπίτι του κάθε ανθρώπου το οποίο είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα… Αν παρατηρήσατε η κόρη μου δεν ήρθε στον τελικό… Αν σκεφτείτε λίγο καλύτερα θα βρείτε και τις απαντήσεις… Πρώτον το έπαθλο δεν το έχω πάρει ακόμα και θα αργήσω να το πάρω κιόλας όπως κάθε χρόνο καθυστερεί αρκετά. Το τι θα κάνω το έπαθλο ή μέρος αυτού εγώ μιλάω με πράξεις και όχι με κουβέντες και θα το δείτε όταν έρθει η ώρα.

Δεύτερον ότι βλέπετε από αυτά τα πανάκριβα ξενοδοχεία όπως λέτε, το τονίζω, μερικοί, αυτή την περίοδο είναι συνεργασίες διαφήμισης με τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία αλλά αν είστε λίγο πιο προσεκτικοί και όχι κακοπροαίρετοι θα το είχατε καταλάβει. Τρίτον δεν δήλωσα ποτέ ότι είμαι άνεργος, είμαι ενεργός επιχειρηματίας τα τελευταία περίπου 10 χρόνια και με τη βοήθεια του Θεού πάνε όλα καλά. Και τελευταίο η Αλεξάνδρα είναι και αυτή επιχειρηματίας, έχει δικά της χρήματα, είναι ανεξάρτητη, δεν έχει και δεν είχε ποτέ ανάγκη κανέναν χ ψ Στάθη να φάει χρήματα. Είναι μια άξια κοπέλα, έχει καταφέρει αρκετά πράγματα τα οποία εσείς δεν τα ξέρετε και ούτε υπάρχει λόγος να τα μάθετε. Απλά σας το ζητάω σαν χάρη και κάποιους θα είναι χάρη για τον εαυτό τους, όταν βλέπουν μια όμορφη εικόνα να μην πετάνε δηλητήριο γιατί έτσι δηλητηριάζουν τον εαυτό τους… αυτά από εμένα, συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά πρέπει κάποια πράγματα να γίνονται ξεκάθαρα… Δεν είναι όμορφο όταν κάποιος άνθρωπος είναι κάπου με διαφορά σχόλια να προσπαθούμε να του χαλάσουμε την ψυχολογία επειδή χαλιόμαστε για δικούς μας λόγους. Και ξανά λέω αναφέρομαι σε αυτούς τους λίγους κακοπροαίρετους… Σας φιλώ και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους»!

Λίγες ώρες μετά, η πρώην σύντροφος του Μαρία Κατσαρού:

«Να σας πω κι εγώ λοιπόν δύο λόγια για τη ζωή μου, γιατί λένε τόσα οι άλλοι δημόσια και δε μιλάω μήνες. Νομίζω πως έχω κι εγώ το δικαίωμα να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή εν τέλει. Το ’12 έκανα μία σοβαρή σχέση με ένα παιδί. Το ’14 ήρθε το κοριτσάκι μου και ήταν συνειδητή επιλογή και των δύο. Το ’17 ήταν ο οριστικός χωρισμός μου για όσους ξεχνάνε. Όταν χώρισα για πρώτη φορά, ήμασταν Άρτα οικογενειακώς και απλά έμεινα εκεί για λίγο.

Δεν πήρα το παιδί από την Αθήνα εγώ. Συνεχίζω λοιπόν, μένω εδώ 6 χρόνια στην ίδια γειτονιά με τη μητέρα του μπαμπά της μικρής μου καθώς μεγαλώνω μαζί της την κόρη μου, είναι για μένα στήριγμα καθώς έχω χάσει και τους δύο γονείς μου. Οπότε έτσι μπορεί να τη βλέπει κάθε μέρα και όταν προλαβαίνει δηλαδή από τις πολλές δουλειές του. Κι επειδή η κόρη μου μεγαλώνει και σύντομα θα διαβάσει όλα αυτά στο Ίντερνετ, να της τονίσω πως τη φέραμε με απόλυτη αγάπη σε αυτή τη ζωή. Ακόμα κι όταν χωρίσαμε, είμαστε πάντα δίπλα της, πως θα βλέπει πάντα τον μπαμπά της και πως την αγαπάμε πολύ. Ακόμα κι αν προχωρήσαμε στα προσωπικά μας, όπως κάνει πολύς κόσμος, εκείνη θα είναι πάντα η προτεραιότητά μας»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved