Θpήvoς στον καλλιτεχνικό χώρο: Το «αντίο» της Βόσσου και ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της Δήμου

 

Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος παραγωγός της ελληνικής δισκογραφίας Γιώργος Μακράκης και η είδηση σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Όπως σας ενημερώσαμε τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η Σοφία Βόσσου, η οποία μέσα από τα social media έκανε μία άκρως συγκινητική ανάρτηση.

«Γιώργος Μακράκης…

Ο σημαντικότερος παραγωγός της ελληνικής δισκογραφίας, ο άνθρωπος που πίστεψε και ανέδειξε τα μεγαλύτερα ονόματα τραγουδιστών και δημιουργών, ο άνθρωπος που πίστεψε στο «Φιλαράκι», που πίστεψε σε μένα και με στήριξε.

Παραγωγός μου για χρόνια… Έφυγε, άνοιξε τα φτερά του για το μεγάλο ταξίδι… Στο καλό μωρέ, στο καλό και εκεί που θα πας ξέρεις εσύ βαλ’ τους όλους να τραγουδάνε αγάπη μου, Γιώργο μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Σοφία Βόσσου.

To «αντίο» της Ελένης Δήμου: «Την χαρά την διαδέχεται η λύπη. Ο παραγωγός που πίστεψε σε μένα που στάθηκε δίπλα μου ο παραγωγός που υπογράφει μεγάλα μουσικά έργα που έγιναν στη χώρα μας ο Γιώργος Μακρακης που λίγο μετά την συναυλία μου εχθές μιλούσα για εκείνον. Έφυγε τα ξημερώματα να συναντήσει τους φίλους που συνεργάστηκε μαζί τους Γιώργο μου αγαπημένε φίλε μου θα ξανασυναντηθούμε σίγουρα....Καλό ταξίδι αγαπημένε με πόνεσε το φεύγω σου.»!

©2010-2022 Gossip-tv.gr - All rights reserved
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies