Νίκος Χατζηνικολάου: Η καλοκαιρινή φώτο με τα παιδιά του είναι όνειρο - Η αποκάλυψή του
Showbiz

Νίκος Χατζηνικολάου: Η καλοκαιρινή φώτο με τα παιδιά του είναι όνειρο - Η αποκάλυψή του

Νίκος Χατζηνικολάου απολαμβάνει το καλοκαίρι του με τα τέσσερα παιδιά του, τα τέσσερα αστέρια του, όπως τα αποκαλεί και δημοσίευσε μία καλοκαιρινή φωτογραφία τους στο instagram και... "λιώσαμε"! 

Την πιο τρυφερή φωτογραφία με τα τέσσερα παιδιά του δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram!

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 και δημοσιογράφος έχει δύο μεγάλες αγάπες… την οικογένειά του και τη δημοσιογραφία! Πάνω από όλα όμως βάζει τα τέσσερα παιδιά του, που υπερλατρεύει!

O Νίκος Χατζηνικολάου δεν κατάφερε να χτίσει μόνο μια επιτυχημένη καριέρα αλλά και να δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Ο παρουσιαστής με αφορμή τα γενέθλια των παιδιών του - τα οποία και τα τέσσερα έχουν γεννηθεί μέσα στον Αύγουστο - αποφάσισε να ποστάρει μία υπέροχη καλοκαιρινή φωτογραφία και να αποκαλύψει πότε έχει γεννηθεί το καθένα!

Ο τρυφερός μπαμπάς σχολίασε στη λεζάντα της φωτογραφίας του με αφορμή τα γενέθλια της Εύας που γίνεται δέκα χρονών σήμερα 11 Αυγούστου: "Από σήμερα, που η Εύα κλείνει τα 10 χρόνια της,ανοίγει η εορταστική περίοδος του Αυγούστου για την οικογένεια μας! Γιορτάζουν όλα μας τα παιδιά! Στις 15 ο Πάνος,στις 17 ο Κωνσταντίνος, που κλείνει τα 15 και στις 30 ο Αλέξανδρος! Ο Θεός να τους δίνει υγεία! Τα λατρεύω! #daddy"!

Δείτε παρακάτω τη σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά του και... θα λιώσετε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved