Όλγα Σκιαδαρέση: Η κόρη του Σκιαδαρέση και της Μάλφα ποζάρει γυμνή και ανεβάζει την... θερμοκρασία
Showbiz

Όλγα Σκιαδαρέση: Η κόρη του Σκιαδαρέση και της Μάλφα ποζάρει γυμνή και ανεβάζει την... θερμοκρασία

Η Όλγα Σκιαδαρέση απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο έπακρο. Η ίδια, μάλιστα δεν διστάζει να ποζάρει γυμνή στον φωτογραφικό φακό.

Η Όλγα Σκιαδαρέση μαζί με τη δίδυμη αδερφή της Νίκη, είναι οι γνωστές πια ως "Σκιαδαρέσες" έχοντας κυκλοφορήσει ήδη αρκετά τραγούδια.

Έχουν προκαλέσει αίσθηση στον χώρο της μουσικής και όπως φαίνεται έχουν κληρονομήσει τα καλλιτεχνικά γονίδια της μαμάς και του μπαμπά τους.
Τα τραγούδια τους όπως το "Πάμε Ναύπλιο" έχουν γίνει viral στο Youtube και τα δύο κορίτσια δεν διστάζουν μέσα από τα social media να δείχνουν και το χιούμορ τους.

Αυτή τη φορά όμως, η κόρη της Μπέσυς Μάλφα και του Γεράσιμου Σκιαδαρέση, μαγνήτισε τα βλέμματα με το κορμί της. Η ίδια πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια ολόγυμνη φωτογραφία της, αφήνοντάς μας με το στόμα ανοιχτό.

Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή γυναίκα ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με φόντο τα βότσαλα, ανεβάζοντας την θερμοκρασία στα… ύψη.

Η Όλγα Σκιαδαρέση είναι ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Όπως ήταν αναμενόμενο, δέχτηκε κολακευτικά σχόλια από τους followers της.

Δείτε στην gallery την φωτογραφία που ανέβασε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved